Beleidsondersteuner duurzaamheid

Over de functie

Voor de opgaven op het gebied van duurzaamheid en energie zijn wij op zoek naar tijdelijke ondersteuning. De werkzaamheden richten zich vooral op participatie en communicatie voor de programma's RES, TVW en RRE en het ondersteunen van de duurzaamheidsopgave binnen verschillende beleidsterreinen, zoals bouwen en wonen, economie en mobiliteit. 

 

Bij de RES (Regionale Energie Strategie) geven we als gemeente lokaal uitvoering aan de vastgestelde participatiestrategie. Je organiseert hierin bijeenkomsten voor de samenleving en zorgt dat de gemeenteraad en raadswerkgroep op de hoogte blijven. De bijeenkomsten vinden met name digitaal plaats, maar waar nodig ook fysiek.

 

Participatie en communicatie zijn de kernwoorden bij jouw werkzaamheden voor de TVW (Transitie Visie Warmte). Ook denk je mee in de werkgroep. Inhoudelijke kennis voor de TVW halen we op buiten de gemeente.

 

Een ander belangrijk dossier is de RRE (Regeling Reductie Energiegebruik). Hierin organiseer je activiteiten en zoek je de verbinding met maatschappelijke initiatieven. Het RRE-programma is gericht op het organiseren van publiekgerichte acties. Deze acties zijn bedoeld om mensen aan het denken te zetten over energiebesparing en hen te helpen concrete stappen te zetten.

 

Naast deze programma's denk je mee over duurzaamheid en energie op verschillende beleidsterreinen. Je bouwt hiervoor een netwerk op van personen en partijen die bij de energietransitie en energiebesparing betrokken zijn. 

Functie eisen

  • Je bent bekend in het gemeentelijk werkveld. Daarbij heb je aantoonbare ervaring met projectorganisatie en –uitvoering. Ook heb je affiniteit met duurzaamheid.
  • Participatie en communicatie vormen de kern van jouw functie. Je hebt hier affiniteit en ervaring mee. Dit betekent dat je goed bent in het leggen van contact met inwoners en je bij vraagstukken kan denken vanuit de beleving van de inwoners. Tegelijkertijd houd je oog voor de beleidskant en verbind je deze met elkaar.
  • Je bent sterk in het aanbrengen van structuur en het behouden van overzicht.

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor onze professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. Ze profiteren van de voordelen van een vast contract bij Maandag®, maar werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast krijg je bij Maandag® volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. En bij Maandag® werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking. Ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s bij Maandag®.


Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Linda Rademaker

Linda Rademaker

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs