Zoeken

Ruimtelijk domein
filters wissen
91

beleidsmedewerker wonen vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures beleidsmedewerker wonen

Vacatures beleidsmedewerker wonen in het sociaal domein vind je bij Maandag®. Volg jij de ontwikkelingen en wet- en regelgeving op het gebied van wonen, leefbaarheid en volkshuisvestiging en beschik jij daarnaast over een afgeronde, relevante hbo-opleiding? Bekijk dan vlug alle vacatures beleidsmedewerker wonen en solliciteer.

Als beleidsmedewerker wonen ben je betrokken bij de handhaving van het opgestelde beleid. Je signaleert mogelijke knelpunten van processen en doet ook actief voorstellen ter verbetering van het beleid. Je vindt het leuk om bezig te zijn met het onderwerp wonen en huisvesting, in de breedste zin. Vanuit deze functie neem je actief deel aan het strategische overleg. Je stelt beleidsagenda’s op, ontwikkelt voorstellen en monitort en analyseert de woonontwikkeling van de gemeente waarin je werkt. Je bent zeer bedreven in het analyseren en kunt uitstekend schriftelijke rapportages opmaken. Ben jij een enthousiaste gedreven professional die op zoek is naar vacatures beleidsmedewerker wonen? Bekijk onze laatste vacatures en maak je interesse kenbaar.