Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
JUN 15
Gelderland Permanent HBO
15.07.2020 104172610
Solliciteren

Over de functie

Ben jij toe aan een volgende stap als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening, of loopt jouw huidige opdracht als ZZP'er af? Dan is dit jouw kans op een langdurige opdracht in Gelderland, waarbij de uren bespreekbaar zijn!


Als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening weet je binnen de gemeentelijke kaders tot resultaten te komen, waarbij je creatief en integraal denkt. Je stelt bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen op, begeleidt initiatieven en verzorgt de planologische en juridische advisering bij ruimtelijke projecten. Uitdaging haal jij als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening vooral uit complexe gebiedsopgaven waar veel verschillende belangen spelen. Door specialisten op de juiste wijze in te zetten kom je snel tot gerichte en samenhangende adviezen. Het doel en de opgave stel je altijd centraal en in de afwegingen die je maakt schakel je makkelijk tussen verschillende wettelijke kaders. Je bent overtuigend, besluitvaardig, politiek/bestuurlijk gevoelig en een motiverend en inspirerend sparringpartner voor collega’s.

Functie eisen

Dit neem jij mee als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding richting omgevingsrecht/planologie;
  • Ruime ervaring met het opstellen van bestemmingsplannen;
  • Gedegen kennis van ruimtelijk recht (Wro, Bro, Wabo, Omgevingswet);
  • Kan deze kennis toepassen in complexe gevallen en in gewone taal overbrengen;
  • Communicatief zeer vaardig;
  • Ervaring met het voeren van regie op complexe processen en vraagstukken die om integraliteit vragen;
  • Beweegt zich soepel in een bestuurlijk/politieke omgeving;
  • Voert gemakkelijk de dialoog aan de wethouderstafel en stelt de bestuurder in staat om goed afgewogen besluiten te nemen, rekening houdend met strategische en politieke doelen;
  • Kan een complexe situatie snel terugbrengen tot de kern en komt van daaruit met praktische oplossingen.


Herkenbaar? Reageer dan snel en ga met mij in gesprek over jouw dienstverband bij Maandag®. Ook op ZZP basis is bespreekbaar.


Heb je vragen of opmerkingen bel me dan vooral op het nummer 0683081452!

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers