Beleidsmedewerker Ruimtelijke ordening (RO)

Nina Arends
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Arends
JUN 29
Gelderland Permanent HBO
30.07.2020 100275475
Solliciteren

Over de functie

Bestemmingsplannen, de Omgevingswet, Omgevingsvisie en Ruimtelijke Ordening. Zijn dat begrippen die dagelijks langskomen in jouw vak? Dan ben jij de nieuwe adviseur Ruimtelijke Ordening die onze opdrachtgever komt versterken!


Er gebeurt veel binnen het Ruimtelijk domein met de aankomende Omgevingswet, het klimaat en de veranderende ruimte. Kortom, onze leefomgeving is continu in ontwikkeling. Als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening betekent dat werk aan de winkel. Jouw taak, als beleidsmedewerker RO bestaat uit zowel een inhoudelijk als adviserende rol. Jij adviseert het bestuur en andere belanghebbenden op planologisch gebied en levert een bijdrage aan het oplossen van maatschappelijk vraagstukken binnen de Ruimtelijke Ordening. Inhoudelijk houd je, je als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening onder andere bezig met bestemmingsplannen en de nieuwe Omgevingswet.


Als beleidsmedewerker/adviseur Ruimtelijke Ordening:

  • Stel je ruimtelijke onderbouwingen op;
  • Begeleid en beoordeel je bestemmingsplannen van anderen;
  • Speel je als vraagbaak ad-hoc in op de verschillende vragen;
  • Durf je als adviseur Ruimtelijke Ordening op te komen voor de omgevingsbelangen die spelen in jouw regio of gemeente;
  • Heb je zowel planologische als juridische kennis.


Om de functie goed uit te voeren verricht je onderzoek en volg/evalueer je relevante ontwikkelingen die jouw vakgebied raken.


Is bovenstaande herkenbaar voor jou en ben je enthousiast? Lees dan snel verder of jij een match bent en wat je van Maandag kan verwachten.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO in een relevante richting;
  • Minimaal 2 jaar ervaring binnen het Ruimtelijk Domein;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen een gemeente of provincie.

Over het bedrijf

Vanuit Maandag® hebben wij een groot netwerk aan o.a. gemeenten, provincies en waterschappen van wie wij regelmatig uitdagende opdrachten krijgen. De focus en uitdaging in deze opdrachten verschillen vaak en samen gaan we kijken welke projecten interessant voor je zijn. Dit kan bijvoorbeeld een kleinere gemeente zijn met een brede rol of een grotere gemeente waar juist meer stedelijk gebied is.


Je krijgt een marktconform salaris en wij vergoeden €0,19 per kilometer. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een vast dienstverband bestaat tot een van de mogelijkheden. Kan jij niet wachten om te beginnen bij Maandag? Reageer dan snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nina Arends
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Arends