Zoeken

Ruimtelijk domein
filters wissen
76

beleidsmedewerker ruimtelijke ordening vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures beleidsmedewerker ruimtelijke ordening

Vacatures voor beleidsmedewerker ruimtelijke ordening vind je bij Maandag®. Heb je een afgeronde hbo of wo opleiding ruimtelijke ordening, planologie of omgevingsrecht en ben jij zeer bedreven in het opstellen van beleids- en bestemmingsplannen? Dan zijn we misschien op zoek naar jou! Bekijk snel de laatste vacatures voor beleidsmedewerker ruimtelijke ordening!

In de functie van beleidsmedewerker ruimtelijke ordening ben je samen met projectontwikkelaars, ondernemers, woningbouwverenigingen in gesprek over hun verbouwplannen. Je fungeert als verbindende factor en bespreekt niet alleen de plannen maar luistert ook naar de wensen die ze hebben. Ook advies geven en het delen van rapportages behoren tot jouw takenpakket. Ben jij iemand die resultaatgericht is, flexibel is in handelen en denken en daarnaast ook nog eens beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, dan zijn we op zoek naar jou. Bekijk alle vacatures beleidsmedewerker ruimtelijke ordening en solliciteer.