Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling

Over de functie

Voor verschillende opdrachtgevers in Zeeland en West-Brabant is Maandag® Middelburg doorlopend op zoek naar beleidsmedewerkers Ruimtelijke Ontwikkeling.


Jij bent als beleidsmedewerker RO verantwoordelijk voor het adviseren, voorbereiden en opstellen van vaak complexe (herzieningen van) bestemmingsplannen. Op basis van een ruimtelijke visie begeleid je inhoudelijk en procesmatig de planologische procedures. Daarnaast behandel je ook de ruimtelijke ordeningsverzoeken aan de hand van het geldende beleid. Je werkt en denkt integraal en bent export op het gebied van RO voor de initiatiefnemers, collega’s, college en raad. Je onderhoudt in- en externe contacten en levert inhoudelijke expertise op (strategisch) beleidsmatig- en juridisch niveau. Tevens ben je ten allen tijden in staat creatief in oplossingen te denken.


Je taken en verantwoordelijkheden:

•   Je onderzoekt en vertaalt ontwikkelingen op het terrein van ruimtelijke zaken en doet voorstellen voor college en/of raad tot ontwikkeling of wijzigen van ruimtelijk beleid en/of werkt alternatieven uit vanuit een brede integrale blik.

•   Je stelt (vaak complexe) bestemmingsplannen incl. herzieningen én strategische beleidsnota’s op.

•   Je verricht taken binnen planologische procedures, verzorgt de administratief-juridische begeleiding van bestemmingsplannen en begeleidt wijzigings- en afwijkingsprocedures op grond van de Wro.

•   Je begeleidt maatschappelijke initiatieven op je vakgebied en hebt daarbij oog voor samenwerking tussen inwoners/bedrijven en gemeente.

•   Je behandelt bezwaar- en beroepsschriften en vertegenwoordigt de gemeente in rechte.


PROJECTINFORMATIE: startdatum in overleg | uren in overleg | minimaal voor 3 maanden


Functie eisen

•    Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma; bijvoorbeeld richting ruimtelijke ontwikkeling, planologie en/of omgevingsrecht.

•    Je hebt aantoonbare ervaring met beleidsontwikkeling en -implementatie in het fysiek-ruimtelijke domein en bent allround adviseur op het brede vakgebied van de ruimtelijke ordening.

•    Je bent in staat goede adviezen op te stellen waarin je de uitgangspunten beschrijft, de consequenties kunt benoemen en alternatieven kunt aanreiken.

•    Je beschikt over een analytisch denkvermogen, uitstekende communicatieve vaardigheden, bent stressbestendig en zelfbewust. 

•    Je bent proactief, verbindend, politiek- en omgevingssensitief.

•    Je kunt projectmatig werken, zoekt organisatie breed de samenwerking op, vindt het vanzelfsprekend om betrokken te zijn en bereikt je doelen en resultaten daardoor moeiteloos.


Over het bedrijf

Wij bij Maandag® bieden jou het volgende:

  • de mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen door middel van het aanbieden van uitdagende opdrachten. We maken jouw wensen hierin bespreekbaar en gaan samen op zoek naar de meest passende opdrachten.
  • Voor de opdracht bieden wij jou een marktconform salaris volgens de cao CAR-UWO. Je wordt hierin ingeschaald op basis van de functie opdracht, jouw opleiding en werkervaring.
  • Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort hierin tot de mogelijkheden,
  • Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruime mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen via onze Maandag® Academy.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Lisan Schiettekatte

Lisan Schiettekatte

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag?

#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs