Beleidsmedewerker Natuur en Landschap

Koen Bezemer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Koen Bezemer
FEB 13
Limburg Tijdelijk HBO
14.03.2020 100287801
Solliciteren

Over de functie

Uit het trendrapport Toerisme Limburg van ZKA uit 2017, blijkt dat de natuur en het landschap op nummer één staan als reden voor toeristen om voor Zuid-Limburg te kiezen. Daar mag jij een rol van betekenis in gaan spelen!

Als Beleidsmedewerker met specialisatie Natuur en Landschap, ben je goed op de hoogte van ontwikkelingen in het buitengebied, zowel op het gebied van landschap, de diverse functies (als natuur, landbouw, wonen en recreëren) en een goede (duurzame) ruimtelijke inpassing van deze functies. Daarvoor ga je naar buiten en adviseer je richting initiatiefnemers.

Jij krijgt energie van het verbinden. Je inspireert en enthousiasmeert inwoners, collega’s en belangenorganisaties voor het landschap en de ruimtelijke kwaliteit.

Van de kwaliteiten van het landschap moet gebruik gemaakt worden in de doorontwikkeling van het toerisme in het gemeentelijke gebied. Jij gaat op zoek naar mogelijkheden om de kracht van het landschap verder te benutten en versterken. Daarbij zoek je naar mogelijkheden om kwalitatieve recreatie te bevorderen, waarbij je ook aandacht hebt voor het beschermen van de kwetsbare flora en fauna en landschappelijke kwaliteiten. 


Je draait mee of bent trekker van (gebiedsontwikkelings-) projecten en geeft adviezen over ontwikkelingen in het buitengebied en landschappelijke inrichting. Je neemt deel aan in- en externe werkgroepen en regionale overlegstructuren over ontwikkelingen in het buitengebied.

Jij vormt de schakel tussen initiatiefnemers, belangenorganisaties, de ambtelijke organisatie en het bestuur.  

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding met raakvlak met één of meerdere van hierboven beschreven thema’s;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen een overheidsorganisatie;
  • In de afgelopen 5 jaar werkervaring opgedaan met natuurwetgeving.

Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Zowel als junior of senior.

Graag kijken we met jou naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Koen Bezemer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Koen Bezemer