Beleidsmedewerker Milieu

Lisan Schiettekatte
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisan Schiettekatte
JUN 04
Zeeland Tijdelijk HBO
04.07.2020 100068057
Solliciteren

Over de functie

Voor diverse opdrachtgevers in Zeeland zijn wij doorlopend op zoek naar een duizendpoot op het gebied van milieu. Streeft jij naar een betere leefomgeving en weet jij over van dat te maken heeft met het milieu? Dan hebben onze opdrachtgevers grote interesse in jou!


Je zal terecht komen op de afdeling waar alle milieu vraagstukken terecht komen: het team op Ruimtelijke Ontwikkeling. Milieu vraagstukken zijn hierin echt jouw ding en jij adviseert hierin graag over onderwerpen zoals bodem, geluid en geur. Dat betekent dat je kennis hebt voor een goede analyse en beoordeling van rapportages voor bodemonderzoek en akoestisch onderzoek. Deze onderwerpen spelen een rol in diverse projecten en daar ondersteun jij jouw collega’s bij. Daarnaast adviseer je bij het opstellen van bestemmingsplannen en je beoordeelt vergunningaanvragen op het gebied van milieu. 


Binnen jouw functie houdt jij je tevens ook bezig met beleidsontwikkelingen op het gebied van bodem en geluid, zodat de beleidslijnen duidelijk, overzichtelijk en afgekaderd zijn.


PROJECTINFORMATIE: startdatum in overleg | uren in overleg | minimaal voor 3 maanden

Functie eisen

  •   Je hebt minimaal een afgeronde relevante HBO,
  • Meerdere jaren relevante werkervaring op het vakgebied en het ontwikkelen van beleid,
  • Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke, politieke en maatschappelijke verhoudingen, posities en doelstellingen.
  • Je werkt resultaatgericht, bent innovatief en in staat om maatwerk te leveren.

Over het bedrijf

Wij bij Maandag® bieden jou het volgende:

  • de mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen door middel van het aanbieden van uitdagende opdrachten. We maken jouw wensen hierin bespreekbaar en gaan samen op zoek naar de meest passende opdrachten.
  • Voor de opdracht bieden wij jou een marktconform salaris volgens de cao CAR-UWO. Je wordt hierin ingeschaald op basis van de functie opdracht, jouw opleiding en werkervaring.
  • Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort hierin tot de mogelijkheden,
  • Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruime mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen via onze Maandag® Academy.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lisan Schiettekatte
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisan Schiettekatte