Beleidsadviseur Duurzaamheid

Nina Arends
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Arends
MEI 06
Gelderland Permanent HBO
05.06.2020 100273096
Solliciteren

Over de functie

“We praten over minder vlees, maar eten meer dan ooit”, “Milieuschade kost de Nederlandse samenleving jaarlijks 31 miljard”, “Nederlandse economie wordt schoner en groener”. Zomaar wat nieuwskoppen. Wekt het jouw interesse? Dan is deze vacature als beleidsadviseur iets voor jou!


Voor verschillende gemeenten in Gelderland zijn wij op zoek naar Beleidsmedewerkers op het gebied van klimaat, milieu en energietransitie.

Als Beleidsmedewerker ben jij de aanjager van de verduurzaming, energietransitie en het behalen van de doelen van het klimaatakkoord. De gemeentes waar jij voor werkt hebben een stevige ambitie op het gebied van duurzaamheid, milieu en energietransitie. Daar ga jij een bijdrage aan leveren door het ontwikkelen van beleid maar ook door het adviseren van verschillende partijen en het gemeentebestuur.


Als Beleidsadviseur Duurzaamheid:

  • Kun jij de verschillende klimaatdossiers op waarde schatten;
  • Bepaal jij welke strategische keuzes gemaakt moeten worden om de doelen te behalen;
  • Adviseer je aan verschillende belanghebbenden en houd je rekening met politieke sensitiviteit;
  • Heb je affiniteit met klimaat, milieu en energietransitie.


Maakt de functie als Beleidsadviseur jou enthousiast? Lees dan snel verder of jij een match bent en wat je van Maandag kan verwachten.

Functie eisen

  • Afgeronde relevante HBO werkervaring;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als beleidsmedewerker klimaat;
  • Ervaring met werken in een soortgelijke functie bij een gemeente of provincie.

Over het bedrijf

Vanuit Maandag® hebben wij een groot netwerk aan o.a. gemeenten, provincies en waterschappen van wie wij regelmatig uitdagende opdrachten krijgen. De focus en uitdaging in deze opdrachten verschillen vaak en samen gaan we kijken welke projecten interessant voor je zijn. Dit kan bijvoorbeeld een kleinere gemeente zijn met een brede rol of een grotere gemeente waar juist meer stedelijk gebied is.


Je krijgt een marktconform salaris en wij vergoeden €0,19 per kilometer. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een vast dienstverband bestaat tot een van de mogelijkheden. Kan jij niet wachten om te beginnen bij Maandag? Reageer dan snel!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nina Arends
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Arends