Allround Stedenbouwkundige

Fred de Neef
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Fred de Neef
FEB 03
Zuid-Holland Vast HBO
04.03.2020 100237519
Solliciteren

Over de functie

Als Allround Stedenbouwkundige lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de openbare ruimte binnen het stedelijk gebied. Je doet onderzoek naar de mogelijkheden voor het inrichten van stedelijke gebieden en adviseert hierbij over haalbaarheid van huidige en toekomstige visies over bijvoorbeeld wooninitiatieven, bedrijventerreinen, gebiedsontwikkeling en overige ontwikkelingen. In de rol van Allround Stedenbouwkundige ben jij degene die zorgt dat deze initiatieven worden omgezet in concrete plannen. 


Als Allround Stedenbouwkundige in de dienst van Maandag® ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers.

Functie eisen

  • Je hebt een WO/HBO opleiding bouwkunde, ruimtelijke ordening of planologie;
  • Je hebt 1 tot 5 jaar werkervaring als Stedenbouwkundige;
  • Gemeentelijke ervaring is een grote pré;
  • Je hebt een kritische houding en een eigen visie op jouw vakgebied;
  • Je bent assertief; 
  • Je bent initiatiefrijk; 
  • Je bent communicatief vaardig; 
  • Je kunt zelfstandig én in teamverband werken.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals in het publieke domein. Dit doen we binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. Onze professionals weten van aanpakken en realiseren zich dat hun werk ertoe doet. Dat soort professionals vind je bij Maandag®. En of je nu op zoek bent naar professionals met jarenlange ervaring of juist naar starters op de arbeidsmarkt. Maandag® biedt altijd het snelst de beste oplossing.


De professionals van Maandag® houden van hun werk en van werken. Hebben kennis van zaken en beschikken over een flinke portie ambitie. Ze kunnen individueel werken maar ook in teamverband een geheel project voor hun rekening nemen. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Wij hebben volop mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent. Tot Maandag®.Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Fred de Neef
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Fred de Neef