Allround Adviseur Ruimtelijke Ordening

Koen Bezemer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Koen Bezemer
JUL 01
Limburg Tijdelijk HBO
31.07.2020 100007282
Solliciteren

Over de functie

Situatie 1: Je rent de hele dag al van hot naar her. Het is druk, maar wel 'lekker' druk. Tijd om even uit de film te stappen en een kopje thee te drinken. Je kijkt op je telefoon en tot je verbazing is het alweer kwart over vier! De dag is voorbij gevlogen.

Situatie 2: Al geeuwend zit je naar je computerscherm te staren. Dat dossier staat alweer meer dan een uur open en je komt maar niet verder. "Is het al bijna lunchpauze?" vraag je je af.

Je kijkt op je telefoon en die zegt dat het pas 10:15 uur is. Toch meer weer verder met het dossier dan. Anderhalf uur later kijk je weer op je telefoon om tot de conclusie te komen dat het toch echt pas 10:50 uur is. Deze ochtend lijkt drie keer zo lang te duren.


Zit het de meeste tijd van de week in 'situatie 1'? Top! Dan heb je waarschijnlijk een baan die helemaal bij je past en waar je genoeg uitdaging en plezier uithaalt. Is het merendeel van jouw week 'situatie 2'? Ook top! Voor jou namelijk nu de kans om het heft in eigen handen te nemen en op 'solliciteren' te drukken.


Als Allround Adviseur Ruimtelijke Ordening ga jij zorg dragen voor de ontwikkeling van kaders en beleid en algemene advisering. Daarbij gaat het om bouw- en bestemmingsplannen, maar ook om natuur- en landschapsontwikkeling, groeves en ontgrondingen. Jij adviseert en stuurt bij het plannen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van strategie en beleid. Met bestemmingsplannen kan jij lezen en schrijven, dus zonder problemen draag jij zorg voor allerhande (juridische) procedures. Je zet jouw ervaring in om te adviseren bij enkelvoudige en meervoudige aanvragen omgevingsvergunning (bouw, aanleg en sloop) en principeverzoeken. Hierover voer jij intern overleg met bestuur en management. Vanwege je interesse binnen het vakgebied ben je ook up-to-date met de ontwikkelingen rondom Omgevingswet. Kom maar op met die Omgevingsvisie! Ook buiten de organisatie ga jij pro-actief aan de slag. Je gaat onderhandelingen voeren met (markt)partijen en vertegenwoordigt de gemeente in juridische procedures. Ook bij provinciale- en regionale bijeenkomsten / overleggen neem jij het woord!

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?

  • Jij hebt (minimaal) een afgeronde HBO diploma (denk aan Planologie, Rechten).
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring (Wat is relevant? Overtuig mij maar!).
  • Werkervaring binnen de overheid.

Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Graag kijken we met jou dan ook naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Koen Bezemer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Koen Bezemer