Adviseur welzijn en gezondheid

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Overijssel ben ik op zoek naar een adviseur welzijn en gezondheid voor 36 uur per week, minimaal 7 maanden.

Bewegen en gezondheid, ontmoeting en bereikbare voorzieningen, verbinden van overheden en samenleving. Zijn dit thema’s waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Dan ben jij de aanpakker sociale kwaliteit die gezocht wordt! Er is tijdelijke versterking nodig in het team sociale kwaliteit. Een collega die snapt hoe initiatiefnemers denken en slim schakelt tussen overheid en samenleving. Het liefst iemand die ook de gemeentelijke wereld kent. Die kennis heeft van de werelden van zorg en welzijn en hoe die zich tot elkaar verhouden. De komende periode gaat er intensiever worden samengewerkt met gemeenten in de zoektocht naar het versterken van het werkveld welzijn en preventie en gezondheid. Hiervoor zoekt deze organisatie iemand specifiek met een netwerk en werkervaring op het gebied van preventie, zorg welzijn en gezondheid.

Je gaat met gemeenten en initiatiefnemers lokale groepen, bedrijven en maatschappelijke organisaties- aan de slag. Dit kan met advies, expertise, netwerk, experimenteerruimte en financiering aan de uitvoering van pilots, projecten en experimenten. Je onderhoudt netwerken en vertaalt ideeën naar projecten. Je bent goed in relaties bouwen en onderhouden en adviseert over projecten. Er liggen contacten en staan veel plannen de steigers. Deze moeten samen met partners verder worden verkent en uitgewerkt naar concrete afspraken. We zoeken een aanpakker die zich vlot inwerkt en verschillende klussen oppakt.

Belangrijk is dat je begrijpt hoe overheden werken en dat je de drive hebt de ruimte te zoeken om samen met initiatiefnemers en betrokken professionele stakeholders een vraagstuk of kans te verkennen. Je hebt kennis van maatschappelijke projecten en hebt gevoel bij de vragen die er bij initiatiefnemers, vrijwilligers en professionals, leven. Je schrikt niet van procedures of weerstand, maar je weet met de juiste houding en een energieke manier van werken collega’s en betrokkenen te enthousiasmeren. Ook heb je een breed netwerk, vooral in zorg, welzijn, sport en gezondheid.

Functie eisen

  • Afgeronde hbo-opleiding op het gebied van politicologie, gezondheid, bestuurskunde of vergelijkbaar
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als beleidsadviseur of projectleider bij een overheidsorganisatie of een vergelijkbare functie bij een maatschappelijke organisatie
  • Je hebt ervaring in samenwerking met gemeenten of je hebt bij een overheid gewerkt
  • Je beschikt over een relevant netwerk in het maatschappelijk veld
  • Je hebt ervaring met relevante projecten waar zorg en welzijn onderdeel van uitmaken

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Romy Wennekes

Romy Wennekes

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs