Adviseur verkeer

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
MEI 04
Overijssel Tijdelijk HBO
03.06.2020 101889756
Solliciteren

Over de functie

Als verkeerskundige kom jij te werken in een dynamische centrum stad van een groeiende regio in Overijssel. Economisch doet de gemeente het goed, de binnenstad bruist en de ambitie is dat er de komende jaren nog 6000 woningen in en rondom de binnenstad worden gebouwd. Op het gebied van mobiliteit is de gemeente een bereikbare en gastvrije stad, een innovatieve en duurzame wereldfietsstad en een veilige en toegankelijke stad. Om die kracht te behouden én de groei mogelijk te maken zoekt men naar een goed evenwicht tussen bereikbaarheid, leefbaarheid en duurzaamheid. En dat is een hele uitdaging. Veel ontwikkelingen spelen zich af in en rond het centrum. In de binnenstad en de Spoorzone wordt de komende jaren gewerkt aan verdichting en transformaties. Ook andere ontwikkelgebieden in de gemeente leveren bloeiende vraagstukken op over mobiliteit en parkeren. Onlangs is de nieuwe mobiliteitsvisie vastgesteld en ondertussen wordt hard gewerkt aan een stedelijke visie op parkeren die voor de zomer gereed zal zijn.


Het is mede jouw rol om uitvoering te geven aan de parkeer- en mobiliteitsvraagstukken die zich voordoen in deze groeiende stad, voor zowel de auto als de fiets. Hierbij hou je rekening met de grote thema’s van de stad zoals klimaatadaptatie, energietransitie en circulariteit.


Samen met je collega’s, bewoners en partners zoek je naar de beste oplossing. Dat gaat niet altijd vanzelf maar jij bent als verkeerskundige juist goed in het overbruggen van de verschillen en in het creatief samen zoeken naar (vernieuwende) oplossingen. Verder staat de gemeente bekend al een prettige en uitdagende werk-/opdrachtgever die veel ruimte en verantwoordelijkheid geeft aan haar medewerkers en inhuurkrachten.


Taken

  • Begeleidt verkeersonderzoeken en verkeersbesluiten;
  • Stelt verkeerskundige notities op tbv ontwikkelgebieden (inbreidingen, uitbreidingen en bedrijventerreinen);
  • Handelt wijkverkeerszaken af;
  • Neemt deel aan plan begeleidings- en ruimtelijke initiatieven team;
  • Toetst de stikstofonderzoeken van derden op het onderdeel verkeer. De verkeerskundige denkt actief mee en brengt zijn kennis en creativiteit op het gebied van rekenmodellen in.

Functie eisen

  • afgeronde HBO opleiding op het gebied van verkeer en vervoer/mobiliteit;
  • minimaal 5 jaar werkervaring in een soort gelijke functie in de afgelopen 7 jaar (bij een gemeente is een pré);
  • ervaring met het toetsten van de stikstofonderzoeken van derden op het onderdeel verkeer is een pré

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers