Adviseur Ruimte

Monique Schulten
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Schulten
MEI 12
Gelderland Permanent HBO
11.06.2020 102915037
Solliciteren

Over de functie

Proactief, verbinder, netwerker, zelfstandig, met zeer goede adviesvaardigheden en meerdere jaren ervaring op het gebied van (opstellen van) bestemmingsplannen en breed ruimtelijke procedures. Beschikbaar per juli dan wel per augustus? Dan zoeken wij jou voor de functie van adviseur / jurist ruimte.


Als adviseur ben je onder andere verantwoordelijk voor het opstellen en het in procedure brengen van bestemmingsplannen. Je pakt nieuwe initiatieven op, ruimtelijke procedures van inventarisatie tot en met Raad van State. Daarnaast adviseer je collega’s, management, bestuur en derden met betrekking tot juridische eisen en procedures ten aanzien van ruimtelijke regelgeving en plannen.

Functie eisen

- Minimaal een afgeronde HBO opleiding

- Minimaal 3 jaar recente relevante werkervaring bij voorkeur binnen de overheid

- Goed op de hoogte van wet- en regelgeving en de ontwikkelingen op je vakgebied

- Je beschikt over goede advies-, schriftelijke- en communicatieve vaardigheden, bent analytisch, proactief, creatief en een zelfstandige teamspeler


Geinteresseerd en is van gedachten wisselen. Bel 06-41786420 / 038-4682100125

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Monique Schulten
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Schulten