Adviseur Raadsgriffie

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
JUN 24
Gelderland Tijdelijk HBO
24.07.2020 106650645
Solliciteren

Over de functie

Heb jij enige ervaring als adviseur op een raadsgriffie en ruimte in je agenda voor een functie van 16 uur per week bij een dynamische gemeente op de Veluwe? Klik dan snel verder en reageer!


Opdracht

Vanuit de raadsgriffie ondersteun en adviseer je de gemeenteraad, zodat deze optimaal kan functioneren. Als adviseur raadsgriffie zorg je voor een goede voorbereiding en verloop van de vergaderingen. Je adviseert de raad, raadsfracties en raadsleden bij hun werk. Als adviseur raadsgriffie ben je het aanspreekpunt voor het college en de ambtelijke organisatie over de werkwijze en besluitvorming door de gemeenteraad. Inwoners van de gemeente kunnen bij de griffie terecht voor vragen over of aan de raad.

De Raadsgriffie van de gemeente bestaat uit een griffier en twee raadsadviseurs


Organisatie

Als adviseur raadsgriffie ga je werken bij een dynamische gemeente met 43.000 inwoners. De gemeente faciliteert initiatieven van de samenleving en zoekt de samenwerking. De organisatie bestaat uit slagvaardige zelfsturende teams die plaats en tijd onafhankelijk werken. Werk je bij deze gemeente, dan ben je een zelfstandige, ondernemende en flexibele professional.


Werkzaamheden

  • Raadscommissie (intern advies/afstemming, advies raad, voorbereiding vergadering, aanwezigheid en ondersteuning voorzitter tijdens vergadering, afhandeling vergadering)
  • ­Ondersteuning van andere bijeenkomsten van de raad (Beeldvorming, raadsvergadering, bijzondere bijeenkomsten)
  • ­Post en archivering (o.a. beoordelen en verwerken ingekomen stukken, vragen van raadsleden)

Functie eisen

  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als adviseur op een raadsgriffie in de afgelopen 5 jaar;
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met administratieve processen op een raadsgriffie, waaronder het werken met een raadsinformatiesysteem in de afgelopen 5 jaar;
  • Beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag.


Vragen of opmerkingen? Bel 038-2100125!

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers