Adviseur Planologie

Lisan Schiettekatte
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisan Schiettekatte
JUN 04
Zeeland Tijdelijk HBO
04.07.2020 100229151
Solliciteren

Over de functie

Voor diverse opdrachtgevers in Zeeland en West-Brabant is Maandag® Middelburg doorlopend op zoek naar een Adviseur Planologie.


Als Adviseur Planologie werk je nauw samen met een projectleider, waarbij je adviseert over planologische procedures van verschillende ruimtelijke projecten. Daarnaast begeleidt en monitort ontwikkelingen op het gebied van bestemmingsplannen en de procedurele afhandeling van ruimtelijke procedures. Het zelfstandig uitvoeren van bestemmingsplanprocedures en projectbegeleiding maakt tevens onderdeel uit van je werkzaamheden.


Jij draagt zorg voor een vlotte voortgang van het project, waarbij je in staat bent integrale oplossingen aan te dragen voor de juridisch-planologische aspecten binnen een project. Als Adviseur Planoloog adviseer je particulieren, projectontwikkelaars, management en bestuur in brede zin over het vigerende beleid. In samenspraak met de projectleider ontwerp je projectprocedures ten behoeve van een gecoördineerde aanpak van projecten.


Spreekt bovenstaande jou aan? Neem dan snel contact met mij op en wie weet ben jij binnenkort aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.


PROJECTINFORMATIE: Startdatum in overleg | Uren in overleg | Minimaal drie maanden.

Functie eisen

Een afgeronde studie op het gebied van Ruimtelijke Ordening en/of Planologie (of vergelijkbaar);

Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van het opstellen van bestemmingsplannen;

Aantoonbare kennis en ervaring in het voeren van planologische procedures.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie.


We bieden verschillende mogelijkheden voor zowel tijdelijke- als vaste opdrachten. We kijken naar jouw krachten en naar je wensen en zoeken hier de passende opdracht bij. Het salaris wordt bepaald aan de hand van de CAO Gemeenten en daar bovenop bieden we reiskosten. Uiteraard krijg je bij ons ook vakantiedagen en vakantiegeld. Mocht je het interessant vinden, bieden we de mogelijkheid om jezelf bij te scholen op onze Maandag® Academy.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lisan Schiettekatte
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisan Schiettekatte