Adviseur Parkeren

Melanie Nooij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melanie Nooij
MEI 13
Noord-Holland Tijdelijk HBO
14.06.2020 103001950
Solliciteren

Over de functie

Een van de thema's binnen de ontwikkeling van de regio Amsterdam is de bereikbaarheid van het gebied. Het project bestaat uit de toenemende druk op de publieke ruimte en verschillende transities die zich afspelen binnen het mobiliteitsdomein.


Om een leefbaar gebied te behouden, worden er om maatregelen gevraagd. Momenteel wordt er gewerkt aan een samenhangend programma dat gericht is op het borgen en versterken van de bereikbaarheid in de gebiedsontwikkeling op middellange en lange termijn.


Wat ga je doen als adviseur parkeren ?

je gaat advies geven voor een goed doordachte strategie uitwerken en gerichte interventies ten behoeve van auto-parkeren in relatie tot de gebiedsontwikkeling van het gebied. Daarnaast ga je werken aan de wijze waarop we omgaan met parkeren in tenders en kaveluitgiften, gemeentelijke parkeergarages en de mogelijkheden voor parkeren op afstand en de kansen om door middel van deelmobiliteit de totale parkeerbehoefte terug te dringen.


Voor de inhoudelijke input ben ik op zoek naar een Adviseur die onder leiding van de projectmanager inhoudelijke input kan geven bij het realiseren van deze belangrijke doelstelling. Ben jij de Adviseur Parkeren die ik zoek?


Werkzaamheden:

  • Samen met adviseurs zorgen voor dat de verschillende projecten in Zuidas worden voorzien van de juiste adviezen m.b.t. de producten en ontwikkelingen waaraan zij werken op het gebied van parkeren.
  • De samenhang zoeken en realiseren tussen private initiatieven (tenders, bouwenveloppen) en publieke initiatieven (eventuele gemeentelijke garages, parkeren op maaiveld, parkeren op afstand/P+R) en hoe deze op elkaar inwerken.
  • Tevens dient nagedacht te worden over de realisatie op korte termijn van meer ruimte voor deelmobiliteit in het gebied. 
  • Adviseren van de diverse deelprojecten van het project over hoe om te gaan met parkeren in tenders, bestemmingsplannen en bouwenveloppen.
  • Adviseren bij het uitwerken van de mogelijkheid om in het gebied meerdere gemeentelijke parkeergarages te realiseren.


Tot slot maak je als Projectmanager Parkeren onder aansturing van de projectmanager onderdeel uit van het programmateam Bereikbaarheid en ondersteunt deze bij het opstellen van een parkeerstrategie.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een erkend HBO of WO diploma.
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het opstellen en toetsen van een parkeerraming, -ontwerp en -exploitatie. Dit voor zowel traditionele- als mechanische parkeervoorzieningen en fiets- auto- en deelmobiliteit voorzieningen.
  • Je beschikt over aantoonbare ervaring met complexe mobiliteitsvraagstukken binnen grootschalige gebiedsontwikkeling (bij een gemeente met meer dan 200.000 inwoners).
  • Je beschikt naast de reguliere modaliteiten (auto, fiets, OV, voetganger) ook over kennis van nieuwe mobiliteitsvormen (MaaS, hubs etc.) (pré).
  • Je beschikt bij over aantoonbare ervaring met de gemeentelijke werkwijze en organisatie, binnen een G4 gemeente (pré).


Over het bedrijf

De wensen en behoefte van de professional staan bij mij als recruiter centraal. Daarnaast is door onze Maandag® Academy het mogelijk diverse cursussen en trainingen te volgen en te werken aan je persoonlijke ontwikkelingen. Bij Maandag® word ik het eerste aanspreekpunt voor jou als professional.


Ben jij een professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik kom graag met je in contact! Om jou als persoon beter te leren kennen en om de mogelijkheden binnen Maandag® te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Melanie Nooij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melanie Nooij