Adviseur Onderwijshuisvesting

Melanie Nooij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melanie Nooij
MEI 07
Noord-Holland Tijdelijk HBO
29.07.2020 101781822
Solliciteren

Over de functie

Wil jij als Adviseur Onderwijshuisvesting bijdragen aan toekomstige ontwikkelingen? 


Ik ben op zoek naar een senior Adviseur Onderwijshuisvesting voor het primair onderwijs. Als Adviseur Onderwijshuisvesting ben je het eerste aanspreekpunt voor schoolbesturen, gebiedsmanagers en de Regisseur Onderwijshuisvesting in de eigen portefeuille en gebied. Je beheert je eigen portefeuille en hier draag je integrale verantwoordelijkheid voor. 

Daarnaast ga je adviseren op strategische vraagstukken, verzoeken en opdrachten binnen het team. Je werkt samen met collega's van verschillende afdelingen binnen de gemeente, zoals Vastgoed, Sport & Bos en Onderwijsbeleid.

Wil jij de procesgang gaan bewaken van de te bouwen en te renoveren scholen in jouw gebied? Hiervoor ga je overleg voeren met het schoolbestuur en de betrokken partijen en over de financiële middelen besluiten. 


Wil jij als Adviseur Onderwijshuisvesting proactief gaan deelnemen aan de gebiedssessies met schoolbesturen? Daar kan je bijdragen aan toekomstige ontwikkelingen door strategische keuzes te maken!


De werkzaamheden als adviseur onderwijshuisvesting bestaan uit:

 • Het beoordelen van huisvestingsaanvragen van schoolbesturen, het voeren van het afstemmingsoverleg met schoolbesturen over de afhandeling van de ingediende aanvragen en de uitvoering van de toegewezen aanvragen;
 • Het opstellen van spoedaanvragen;
 • Het initiëren en vertegenwoordigen van OHV (wat is dat?)  in het uitvoeringsoverleg en het opstellen van de afsprakenbrief;
 • Het beheren van data en informatie van schoolgebouwen binnen de eigen portefeuille;
 • Het verzorgen van de juridische overdracht van schoolgebouwen;
 • Het verzorgen van de totstandkoming van inmetingen van schoolgebouwen;
 • Het zorg dragen voor periodieke terugkoppeling over voortgang en resultaten aan programmaregisseur en het teamhoofd.

Functie eisen

 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring opgedaan met het beleidsterrein onderwijshuisvesting;
 • Je beschikt over kennis van - en ervaring met - de financiële en juridische aspecten van onderwijshuisvesting;
 • Je beschikt over ervaring op beleidsadviesniveau met gemeentelijk / maatschappelijk vastgoed, onderwijshuisvesting, publiek-private samenwerking;
 • Je hebt twee jaar bouwkundig e werkervaring (Pré). 

Over het bedrijf

De wensen en behoefte van de professional staan bij mij als recruiter centraal. Daarnaast is door onze Maandag® Academy het mogelijk diverse cursussen en trainingen te volgen en te werken aan je persoonlijke ontwikkelingen. Bij Maandag® word ik het eerste aanspreekpunt voor jou als professional.


Ben jij een professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik kom graag met je in contact! Om jou als persoon beter te leren kennen en om de mogelijkheden binnen Maandag® te bespreken.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Melanie Nooij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melanie Nooij