Adviseur Handhaving

Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen
MEI 04
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
03.06.2020 102228139
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Noord-Brabant ben ik op zoek naar een Adviseur Handhaving. Als adviseur Handhaving ga jij je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

  • Bij bouwwerken controleren of men zich aan de voorschriften op het gebied van o.a. constructie en brandveiligheid houdt
  • Signaleren van overtredingen en daarnaar handelen
  • Behandelen van ongewone voorvallen, klachten, meldingen en handhavingsverzoeken
  • Het cluster Bouwtoezicht trainen in het gebruik van Squit2020 en InProces

Functie eisen

Als Adviseur Handhaving beschik jij over:

  • Kennis en ervaring met bouwtoezicht
  • VTH-kwaliteitscriteria 2.2
  • Gemeentelijke werkervaring
  • Uitgebreide kennis en ervaring van Squit2020 en InProces

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de CAO CAR UWO, een reisvergoeding op basis van €0,19 per kilometer en uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen, een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Hiernaast zijn er ook mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op de Maandag® Academy. Daarnaast maak je deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen en om jouw netwerk te vergroten.


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. De professionals van Maandag® zijn ambitieus, hebben kennis van zaken en hebben passie voor hun werk. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Dan bieden wij jou volop mogelijkheden om te doen waar jij goed in bent. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan kom ik graag met jou in contact!

 

T: 06-30468282

E: anne.geenen@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen