Adviseur/Handhaver Bodem

Jurian Hoogendoorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jurian Hoogendoorn
JUN 18
Utrecht Permanent HBO
18.07.2020 100351388
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een handhaver Bodem. Handhaving Bodem houdt o.a. toezicht op de wetten en regelingen inzake de Wet bodembescherming, het Besluit Bodemkwaliteit en de Ontgrondingenwet. Bij overtredingen wordt bestuursrechtelijk en/of strafrechtelijk opgetreden.


In deze functie voer je toezicht- en handhavingstaken uit op het gebied van Bodem. Deze uitvoering is zowel administratief als fysiek van aard. De nadruk van jouw functie ligt bij het toezicht gerelateerd aan het Besluit bodemkwaliteit en bij het vakinhoudelijk controleren van saneringen in het kader van de Wet bodembescherming.


Tevens behoort het opsporen van illegale saneringsactiviteiten en toezicht in het kader van de ontgrondingenwet tot je taakveld. Wanneer dit noodzakelijk is, treedt je zelf bestuursrechtelijk op of ondersteunt bij strafrechtelijk optreden.

De handhaver zorgt voor een verdere versterking van het cluster, nodig vanwege de omvang van het werk. Daarbij draag je zorg voor afstemming en actieve kennisdeling met je collega’s om gezamenlijk de gestelde doelen voor het cluster te halen. Samenwerking is dus belangrijk: Met elkaar sparren voor de meest optimale aanpak. Maar tegelijkertijd zelfstandig en met de nodige eigen deskundige afwegingsruimte je werk kunnen doen. 

Functie eisen

·      Ervaring met het Besluit bodemkwaliteit en saneringen. Je bent in staat om zelfstandig handhavingszaken en controles op te pakken.

·      Ervaring met bodemsaneringen, kennis van saneringstechnieken en praktijkervaring in het veld.

·      Je bent energiek, resultaatgericht en bezit overtuigingskracht.

·      Je bent een zelfstandige werker, met goed gevoel voor samenwerken en kan goed omgaan met weerstand.

·      Verder ben je gedisciplineerd, ordelijk en systematisch en kan je goed met digitale systemen overweg.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag via Maandag®, wij staan voor werkplezier op nummer 1. Daarbij staat binnen Maandag® ontwikkeling hoog in het vaandel. Ik vertel je graag meer over onze organisatie, onze kernwaarden en onze voorwaarden. Tot Maandag®!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jurian Hoogendoorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jurian Hoogendoorn