Adviseur duurzame ruimtelijke ordening

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
MEI 26
Overijssel Permanent HBO
25.06.2020 102437871
Solliciteren

Over de functie

Breng jij als adviseur duurzame ruimtelijke ordening balans in het efficiënt en verantwoord gebruik van ruime, energie en milieu?


Als adviseur duurzame ruimtelijke ordening werk je aan ruimtelijke vraagstukken met een component op het gebied van energie en/of milieu. Als gevolg van de energietransitie ontstaan er in toenemende mate vraagstukken en initiatieven die onze gemeentelijke opdrachtgevers moeten vormgegeven en inpassen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van wind- en zonneparken en duurzame gebiedsontwikkeling van zowel nieuw als bestaand gebied. Vanuit kennis en ervaring ben jij als adviseur duurzame ruimtelijke ordening in staat doelen en belangen van alle stakeholders, intern en extern, met elkaar te verbinden en vertaal jij dit naar concrete plannen.


De werkzaamheden voer je op projectbasis uit bij gemeenten in de regio Overijssel, Gelderland en Flevoland. Het netwerk dat wij in deze regio hebben is groot en daarom stemmen wij de exacte opdracht en de locatie graag samen met jou af.


Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast? Reageer dan via de sollicitatieknop en ga met mij in gesprek over jouw dienstverband bij Maandag®!

Functie eisen

  • Afgeronde HBO of WO opleiding richting planologie en duurzaamheid, of vergelijkbaar;
  • 1 jaar relevante en recente werkervaring bij een gemeente of provincie;
  • Als persoon ben je communicatief vaardig, creatief, oplossingsgericht, flexibel, proactief en enthousiast.


Heb je vragen of opmerkingen bel me dan vooral op het nummer 06 830 814 52!

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers