Adviseur duurzame planologie

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
JUN 26
Gelderland Permanent HBO
26.07.2020 104753347
Solliciteren

Over de functie

Heb jij ervaring als 'planoloog' en wil jij actief bijdragen aan het klimaat- & toekomstbestendig maken van onze leefruimte? Lees snel verder en wie weet zijn wij binnenkort Maandag® collega's!


Dit ga je doen:   

Onze opdrachtgevers in Overijssel willen voldoen aan de doelstellingen uit het klimaatakkoord en daarvoor zijn zij op zoek naar jou! Als planoloog ben jij onderdeel van deze beweging en word jij de planologische voorhoedespeler. Je komt te werken in het domein Ruimte en je behandelt de ruimtelijke inpassing van (met name) duurzame initiatieven. Lokale Initiatieven voor duurzame energie willen de gemeentes stimuleren en faciliteren en daarbij de omgeving zoveel mogelijk mee laten doen. De diversiteit van je werkzaamheden is groot. Het begeleiden van aanvragen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonneparken, ondersteuning bij duurzame dorpsinitiatieven, en invulling van de afspraken uit de Regionale Energie Strategie, alles komt voorbij. Soms lijkt iets ingewikkeld maar is de oplossing snel gevonden, dan weer komt achter een kleine aanpassing een lastig vraagstuk weg waarover het gemeentebestuur de mag doorhakken. Je maakt de vraag helder, adviseert en spart met de betrokkenen; alles om de initiatiefnemer een uitkomst te bieden. In het samenspel tussen initiatiefnemer, gemeente en de omgeving van het initiatief heb jij een centrale rol. Je draagt bij aan een open, vlot en zorgvuldig planproces zodat de bestuurders weloverwogen kunnen besluiten.


Dit ben jij:

Je bent een planoloog met ervaring met participatieve trajecten, het liefst op het gebied van duurzaamheid, die graag buiten de gebaande paden treedt en soepel met alle soorten inwoners en bedrijven overweg kan. Je kent de praktijk van de gemeente en begrijpt ruimtelijke procedures goed. Verder scoor je hoog op de eigenschappen openheid, enthousiasme, verbinding en doorzettingsvermogen. 

Functie eisen

  • afgeronde WO/HBO opleiding op het gebied ruimtelijke ordening / planologie
  • minimaal 2 jaar ervaring als planoloog / procedures ruimtelijke ordening of vergelijkbaar in het vakgebied
  • ervaring met projecten op het gebied van duurzaamheid


Vragen of opmerkingen? Bel mij op 038 2100125!

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers