Verkeerskundige

Jurian Hoogendoorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jurian Hoogendoorn
JUN 18
Utrecht Permanent HBO
18.07.2020 100281983
Solliciteren

Over de functie

Evenementen, bouwprojecten, verkeersveiligheid en bereikbaarheid…. Zomaar wat aspecten waar je mee te maken krijgt als verkeerskundige. Wij zoeken een koele kikker die weet om te springen met alle hectiek die de dynamische wereld van het verkeer met zich meebrengt. Een probleemoplosser pur sang die opdrachtgevers in de regio Utrecht adviseert in verkeersvraagstukken en het ontwikkelen van verkeersbeleid. Jij als verkeerskundig adviseur maakt gemeenten tot een veilige en toegankelijke plek voor alle verkeersdeelnemers.

Welke opdrachten draai jij warm voor? Waar ligt jouw passie? Hier ga ik graag met je over in gesprek. In dit gesprek bespreken we de beschikbare projecten en nemen we onze opdrachtgevers door. Om zo de juiste match te maken en een opdracht te vinden die bij jou past.

Functie eisen

Wat breng jij mee?

·        Een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van verkeer en vervoer of mobiliteit;

·        Een aantal jaar aantoonbare werkervaring als verkeerskundige;

·        Relevante (stage-)ervaring binnen de gemeentelijke overheid;

·        Minimale beschikbaarheid van 24 uur per week;

·        Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag via Maandag®, wij staan voor werkplezier op nummer 1. Daarbij staat binnen Maandag® ontwikkeling hoog in het vaandel. Ik vertel je graag meer over onze organisatie, onze kernwaarden en onze voorwaarden. Tot Maandag®!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jurian Hoogendoorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jurian Hoogendoorn