Vergunningverlener Wet Natuurbescherming

Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk
MEI 20
Drenthe Permanent HBO
19.06.2020 100546706
Solliciteren

Over de functie

De NBW (natuurbeschermingswet) kent voor jou geen geheimen. Evenals de Flora- en Fauna en de Boswet. Je bent een ervaren kracht als het gaat om het verlenen van vergunningen binnen deze wetgeving. Ook nog eens rond de zomer op zoek naar een nieuwe functie op dit gebied?


Wij zoeken binnenkort een Vergunningverlener Wet Natuurbescherming voor onze Noord-Nederlandse opdrachtgever. Je komt terecht in een team waar je samen met jouw collega’s verantwoordelijk bent voor het afhandelen van vergunningaanvragen, meldingen en goedkeuringen op grond van de Wet Natuurbescherming. We zoeken op dit moment iemand voor 24-36 uur per week.

Functie eisen

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging en ben jij de professional met ruime ervaring op dit gebied? Bovenal flexibel, communicatief vaardig en een relevante opleidingsachtergrond?

Neem dan contact op met mij om de mogelijkheden en deze opdracht via Maandag te bespreken.

Over het bedrijf

Je kan voor deze opdracht bij Maandag op contract komen en aan de slag gaan bij onze opdrachtgever(s). De professionals van Maandag® houden van hun werk en van werken. Hebben kennis van zaken en beschikken over een flinke portie ambitie. Ze kunnen individueel werken maar ook in teamverband een geheel project voor hun rekening nemen. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Wij hebben volop mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent. Tot Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk