Vergunningverlener Drank/Horeca en Evenementen

Mark Gerritse
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mark Gerritse
JUN 30
Utrecht Tijdelijk HBO
30.07.2020 100880496
Solliciteren

Over de functie

Als Vergunningverlener Drank/Horeca en Evenementen ben jij het aanspreekpunt voor horecaondernemers en evenementenorganisatoren bij de aanvraag en afwikkeling van de drank- en horecavergunningen en/of evenementenvergunningen. Horecaondernemers en evenementenorganisatoren zullen je om advies en informatie vragen met betrekking tot alles wat zij nodig hebben om succesvol binnen de desbetreffende gemeente te ondernemen. Jij loodst de ondernemers door de processen, neemt verschillende rollen aan om er samen met alle partijen uit te komen en hebt dan ook veel in contact met externe partijen.

Functie eisen

·        Je hebt een HBO/WO diploma met juridische kennis;

·        Je bent een representatief persoon en je vindt het leuk om in contact te treden met ondernemers. Daarnaast kan je een besluit in heldere taal uitleggen en dit waar nodig ook verantwoorden;

·        Ervaring met de verstrekking van vergunningen is een vereist.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag via Maandag®! Wij staan voor werkplezier op nummer 1. Daarbij staat binnen Maandag® ontwikkeling hoog in het vaandel. Ik vertel je graag meer over onze organisatie, onze kernwaarden en onze voorwaarden. Tot Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mark Gerritse
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mark Gerritse