Vergunningverlener APV

Brian Meijer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Brian Meijer
MEI 18
Noord-Holland Permanent HBO
17.06.2020 100279780
Solliciteren

Over de functie

De lokale kroeg vraagt een vergunning aan voor de aankomende kermis, en wilt graag langer open blijven. Ken jij deze dan toe of niet?


Jij bent als Vergunningverlener APV en bijzondere wetten het aanspreekpunt voor aanvragen van een vergunning binnen jouw gemeente. Je verstrekt informatie en draagt zorg voor een optimale dienstverlening richting de aanvragers en/of burgers.


Als er een nieuw horecabedrijf gestart wordt of een evenement wordt georganiseerd ben jij degene die aan de slag gaat met de plannen, doet onderzoek naar de juistheid van het beleid en komt met een uiteindelijke conclusie. Je handelt zelf klachten af en bent daarnaast ook een vraagbaak voor jouw collega’s. Verder ondersteun je de teammanager bij het produceren van management- en bestuur rapportages.


Als Vergunningverlener APV:


-         Heb jij kennis van de Drank- en Horecawet;

-         Draag jij mee aan de zorg voor het uitdragen van visie en beleid op het werkveld;

-         Ben jij in staat om binnen en buiten de kaders en je eigen vakgebied te denken;

-         Adviseer jij bij complexe vergunningen en vragen binnen het team.


Ben jij de Vergunningverlener APV die ik zoek? Neem contact op met mij of solliciteer op de onderstaande knop!

Functie eisen

-         Een relevant afgeronde HBO/WO opleiding;

-         Kennis van de huidige wet- en regelgeving omtrent de algemene wet bestuursrecht;

-         Minimaal 1 jaar werkervaring als vergunningverlener bij een gemeente;

-         Uitstekende mondelingen en schriftelijke vaardigheden.

Over het bedrijf

Het persoonlijke contact met de professional staat bij mij als recruiter Ruimtelijk & Bestuurlijk domein centraal. Ik ben altijd op zoek naar wat het beste is voor onze professionals en zorgen dat jij met een glimlach naar je werk en met energie naar huis gaat.


Bij Maandag® werk je nooit alleen. We geven jou de kans om gebruik te maken van ons netwerk. Maandag® bestaat namelijk al 30 jaar en heeft 32 vestigingen door heel Nederland. Bij Maandag® worden er verder volop ontwikkelingsmogelijkheden geboden via de Maandag® Academy.


Verder hebben we ook elke 6 weken onze Club Maandag®, een gezamenlijke borrel waar jij met alle professionals binnen ons mooie domein kan netwerken en sparren over jullie werkzaamheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Brian Meijer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Brian Meijer