Vergunningverlener APV en Bijzondere Wetten

Fred de Neef
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Fred de Neef
MEI 20
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
19.06.2020 100283202
Solliciteren

Over de functie

Voor de regio Den Haag zijn we op zoek naar meerdere vergunningverleners APV en bijzondere wetten. Een vergunningverlener APV en bijzondere wetten houdt zich bezig met een breed scala aan onderwerpen waaronder horeca, evenementen, overlast, veiligheid en toezicht in de gemeente. Jij behandelt de aanvragen, toetst ze aan wet- en regelgeving, wint waar nodig extra informatie in en maakt vervolgens de beslissing. Daarmee heb je een directe invloed op de leefbaarheid en binnen de gemeente en de evenementen die er plaats mogen vinden zoals bijvoorbeeld festivals maar ook demonstraties. Bij een aanvraag vanuit een horecaonderneming heb je veel contact met collega’s in de dagelijkse overleggen omtrent drank- en horeca vergunningen en exploitatievergunningen. Al deze opgedane informatie koppel je dan weer terug aan de ondernemer die de aanvraag voor de vergunning heeft gedaan.

Functie eisen

Voor deze deskundige vergunningverlener APV en bijzondere wetten zoeken we iemand met:

  • Een afgeronde HBO studie
  • Kennis van wet- en regelgeving omtrent de APV/bijzondere wetten
  • Enige jaren  gemeentelijke ervaring
  • Analytische en communicatieve vaardigheden
  • Een nauwkeurige en uitstekende schrijfstijl in het Nederlands

Over het bedrijf

Bij Maandag staat werkgeluk centraal. Als je op de goede plek zit ga je namelijk iedere maandag met veel plezier en nieuwe energie naar je werk toe. Wij matchen graag de juiste professional aan de juiste plek en binnen de detachering is er heel veel mogelijk qua locatie, contract en zelfontwikkeling. Hierbij zetten we onder andere ons landelijke netwerk in en kan iedere professional bij ons gebruik maken van de online en offline cursussen die de Maandag Academy aanbiedt. Ben jij ook zo’n optimistische professional bij wie het glas altijd half vol is en die kansen aangrijpt? Ik ga graag met je in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Fred de Neef
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Fred de Neef