Zoeken

Juridisch
filters wissen
03

vacatures vastgoed jurist

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures vastgoed jurist

Maandag® beschikt over een ruim aanbod vacatures vastgoed jurist. Met een afgeronde WO-studie rechten en relevante werkervaring bij een gemeente kom je absoluut in aanmerking voor de functie. Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en zoek je vacatures vastgoed jurist? Bekijk het vacature aanbod en solliciteer.

In de functie van vastgoed jurist werk je bij een grote of kleine gemeente. Je vertegenwoordigt de gemeente richting externe partijen en uiteraard ook de burgers. Je houdt je bezig met overeenkomsten bijvoorbeeld ten behoeve van (her)ontwikkelingsprojecten. Je ondersteunt projectleiders en vastgoedmanagers en adviseert het bestuur en management met juridische zaken. Veel van jouw tijd houd je je ook bezig met het controleren of contractuele verplichtingen worden nagekomen en behandel je claims, wanneer dat nodig is. Voor deze rol zoeken we specialisten die punctueel zijn, flexibel en stressbestendig. Spreken de werkzaamheden je aan en ben je op zoek naar vacatures vastgoed jurist, aarzel dan niet en solliciteer.