Senior Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening

Linda Rademaker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Linda Rademaker
JUN 09
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
09.07.2020 100255900
Solliciteren

Over de functie

Flexibele zekerheid? Bij Maandag krijg je de kans om bij verschillende gemeentes aan de slag te gaan als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening.

Als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening behandel je (juridische) vraagstukken af binnen het Ruimtelijk domein. Je hebt ruime ervaring op het gebied van bestemmingsplannen. Je bent specialist binnen de Ruimtelijke Ordening en je voelt je dan ook helemaal thuis om als klankbord en aanspreekpunt binnen dit onderwerp te profileren. 

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een HBO opleiding, richting Planologie, Sociale Geografie of Ruimtelijke Ordening
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een gemeente of ruimtelijk adviesbureau
  • Kennis van bestuursrecht, gemeentelijk beleid, procedures en het toepassen hiervan op het vakgebied
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed gevoel voor bestuurlijk politieke verhoudingen


Maandag® staat voor flexibele zekerheid. Dit betekent dat wij professionals de zekerheid van een contract geven maar de flexibiliteit in verschillende opdrachten of projecten. We zijn de marktleider binnen de publieke sector en hebben op dit moment 30 vestigen door heel Nederland. We organiseren regelmatig een netwerkborrel om onze professionals kennis en ervaringen te laten delen over hun opdrachtgevers, functies en ontwikkelingen.  

Over het bedrijf

De professionals van Maandag® houden van hun werk en van werken. Hebben kennis van zaken en beschikken over een flinke portie ambitie. Ze kunnen individueel werken maar ook in teamverband een geheel project voor hun rekening nemen. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Wij hebben volop mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent. Tot Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Linda Rademaker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Linda Rademaker