Projectmanager Omgevingsvisie

Nathalie Smit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Smit
MEI 13
Drenthe Permanent HBO
12.06.2020 100279262
Solliciteren

Over de functie

Heeft de Omgevingswet geen geheimen voor jou en heb jij ervaring met het opstellen van Omgevingsvisies? Voor een Gemeente in Noord-Nederland ben ik op zoek naar een ervaren Projectmanager Omgevingsvisie die op korte termijn beschikbaar is.


De Omgevingsvisie is een onderdeel van het programma Omgevingswet. Jij zorgt voor de afstemming van de Omgevingsvisie met de verschillende kerninstrumenten van de Omgevingswet. Het is daarom van belang dat jij op de hoogte bent van deze kerninstrumenten.


Een participatieproces is een belangrijk onderdeel in de realisatie van de Omgevingsvisie. Samen met jouw team zet je het participatieproces en de bijbehorende bijeenkomsten op. Vervolgens zorg jij samen met jouw projectteam voor een inhoudelijk sterke Omgevingsvisie die voldoet aan de eisen die de Omgevingswet daaraan stelt.


Functie eisen

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Projectleider bij een gemeente,
  • Je hebt minimaal één keer een Omgevingsvisie opgesteld,
  • Jij bent op de hoogte van de kerninstrumenten van de Omgevingswet en weet hoe deze samenhangen,
  • Jij bent communicatief erg vaardig en een echte teamspeler,
  • Je beschikt over een groot netwerk van specialisten waar je indien nodig mee kunt schakelen,


Wil jij aan de slag als Projectmanager Omgevingsvisie bij Maandag®? Of wil je aan de slag als ZZP’er? Ik hoor graag van je! Ik ben te bereiken via 06-83015030. Ook als je meer informatie wilt over deze vacature, kun je contact met mij opnemen. 

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. We denken met jou mee over je ontwikkeling en we bieden jou de mogelijkheid om trainingen te volgen aan de Maandag® Academy. Ook brengen we jou via Club Maandag® in contact met ons grote netwerk in het ruimtelijk en bestuurlijk domein. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nathalie Smit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Smit