Projectleider

Lisan Schiettekatte
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisan Schiettekatte
JUN 22
Zeeland Tijdelijk HBO
22.07.2020 106506874
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeente in Zeeland is Maandag® Middelburg op zoek naar een senior projectleider.


Als projectleider zul je jezelf bezig houden met het zelfstandig leiden van integrale projecten en daarover adviseer je de opdrachtgever. Daarnaast ga je in jouw rol zelfstandig de onderhandeling(en) aan met marktpartijen over grondverkoop, uitwerking en realisatie van de plannen. Ook hierover breng je advies uit aan de opdrachtgever. Jouw laatste adviserende rol zal zijn aan de algehele projectleider bij de strategiebepaling.


Tot jouw taken behoort ook het opstellen en uitvoeren van strategisch advies alsmede het opstellen van voortgangsrapportages, projectplannen, planningen en b&w nota's. Naast alle specifieke taken zul je als senior projectleider ook (waar nodig) deelnemen aan reguliere project-overleggen. Daarnaast zul je afstemmen met gemeentelijke medewerkers over alle zaken die relevant zijn voor jouw project.


Projectinformatie: startdatum 1 juli 2020 | 18 uur per week | opdracht tot juli 2022.


Functie eisen

  • In het bezit van een relevante afgeronde HBO of WO-opleiding (Ruimtelijke Ordening of planologie)
  • Ruime ervaring in het leiden van processen en projecten gebiedsontwikkeling
  • Ervaring met strategische advisering bij binnenstedelijke herontwikkelingen
  • Actuele kennis van wet- en regelgeving

Over het bedrijf

Wij bij Maandag® bieden jou het volgende:

  • de mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen door middel van het aanbieden van uitdagende opdrachten. We maken jouw wensen hierin bespreekbaar en gaan samen op zoek naar de meest passende opdrachten.
  • Voor de opdracht bieden wij jou een marktconform salaris volgens de cao CAR-UWO. Je wordt hierin ingeschaald op basis van de functie opdracht, jouw opleiding en werkervaring.
  • Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort hierin tot de mogelijkheden.
  • Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruime mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen via onze Maandag® Academy.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lisan Schiettekatte
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisan Schiettekatte