Portefeuillemanager Stedelijke Projecten

Over de functie

Jij deelt jouw expertise om mee te werken aan de groei van deze stad!


De gemeente staat voor een omvangrijke omwenteling als het gaat om de opgave voor vernieuwing van de stad. Vroeger lag de focus op omvangrijke uitleglocaties voor woningbouw, nu verschuift de aandacht naar herontwikkeling en transformatie van de bestaande stad. De stad kent daarbij een stevige groeiopgave.


De missie van de afdeling is te zorgen voor een goed ingerichte ruimte waar mensen zich thuis voelen om te wonen, te werken en te verblijven. Verder wil de afdeling met een slagvaardige en resultaatgerichte kernorganisatie ontwikkelingen initiëren en faciliteren.


Het ambtelijk opdrachtgeverschap van de ruimtelijke en stedelijke projecten is belegd bij het afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en de teamleider Projecten, Planeconomie & Grondzaken (gedelegeerd). Door forse groei van de opgave en het aantal projecten is er op korte termijn behoefte aan een Portefeuillemanager Stedelijke Projecten. Een ambtelijk opdrachtgever is de schakel tussen bestuur en ambtelijke organisatie en heeft als hoogste ambtenaar in een project een contract met de wethouder over het realiseren van een opdracht binnen heldere overeengekomen kaders.


Als Portefeuillemanager Stedelijke Projecten:

·      Ben je verantwoordelijk voor een portefeuille van opdrachten met als hoofdtaak het aansturen van projectmanagers in ruimtelijke projecten en grondexploitaties;

·      Creëer en bewaak je de ruimte waarbinnen projectmanagers slagvaardig kunnen handelen: de Portefeuillemanager voorziet hen van heldere kaders, noodzakelijke middelen en strategische sturing;

·      Bewaak je de integraliteit van de opdrachtenportfolio en adviseer je het MT SO over structurele verbeteringen, ook waar het gaat om de verdere professionalisering van de organisatie;

·      Ben je het eerste aanspreekpunt voor de wethouder.

Functie eisen

·      Je hebt een afgeronde WO opleiding;

·      Je hebt aantoonbaar ruime ervaring als opdrachtgever, project- of programmadirecteur in het aansturen van een omvangrijke en complexe ruimtelijke projecten;

·      Je bent een teamplayer en een kritisch adviseur die in staat is verwachtingen te managen, helder te communiceren en tegenwicht te bieden.

Over het bedrijf

Het persoonlijke contact met de professional staat bij mij als recruiter Ruimtelijk & Bestuurlijk domein centraal. Ik ben altijd op zoek naar wat het beste is voor onze professionals en zorgen dat jij met een glimlach naar je werk en met energie naar huis gaat.


Bij Maandag® werk je nooit alleen. We geven jou de kans om gebruik te maken van ons netwerk. Maandag® bestaat namelijk al 30 jaar en heeft vestigingen door heel Nederland. Bij Maandag® worden er verder volop ontwikkelingsmogelijkheden geboden via de Maandag® Academy.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Brian Meijer

Brian Meijer

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs