Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein

Milou Janssen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Janssen
JUN 29
Gelderland Tijdelijk HBO
29.07.2020 100544763
Solliciteren

Over de functie

Jij weet voor iedere zaak, complex of niet, de kwaliteit te bewaken en de collega’s op de juiste manier te coachen!


Als kwaliteitsmedewerker sociaal domein ben jij de verbindende factor tussen beleid en uitvoering. Signalen opvangen vanuit de uitvoering en deze met elkaar verbinden is voor jou niet onbekend. Jij bent degene die hier analytisch naar kijkt, zodat de kwaliteit van de uitvoering gewaarborgd blijft. Dit doe je door het toetsen van rapportages en beschikkingen van de consulenten op kwaliteit. Vanuit hier wordt gekeken of er extra coaching nodig is om de kwaliteit van het werk te verbeteren. Door jouw ruime kennis van de Participatiewet, WMO en Jeugdwet fungeer jij binnen het team ook als vraagbaak over moeilijke casussen binnen een van deze onderwerpen. 


En verder…


  • Overleg je als kwaliteitsmedewerker sociaal domein veel met de beleidsmedewerkers en ondersteun je het afdelingshoofd;
  • Communiceer jij wijzigingen door naar collega’s die betrekking hebben op de wet- en regelgeving binnen het sociaal domein;
  • Vertegenwoordig jij het College in bezwaar- en beroepsprocedures.

Functie eisen

Als kwaliteitsmedewerker voor het sociaal domein ben je verantwoordelijk voor een complex en groot takenpakket. Om deze rol goed te vervullen moet je aan de volgende eisen voldoen:


  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Sociaal Juridische Dienstverlening;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als kwaliteitsmedewerker binnen het sociaal domein/gemeente;
  • Kennis en ervaring van én met de Participatiewet, WMO en Jeugdwet.


Herken jij jezelf in deze vacature, reageer dan vandaag nog!

Over het bedrijf

Maandag® staat voor een frisse start, een nieuw begin of een uitdaging. Het gevoel dat alles mogelijk is. Jouw ambities en wensen staan centraal. Gedetacheerd worden voor verschillende gemeentes in de regio Gelderland met de zekerheid van vaste arbeidsvoorwaarden is wat wij bieden!


Wij zijn jouw werkgever. Dit betekent dat wij naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden ook persoonlijke begeleiding bieden. Ik blijf jouw vaste aanspreekpunt en staat jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we door het aanbieden van trainingen op de Maandag® Academy en het voeren van ontwikkelgesprekken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Milou Janssen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Janssen