Jurist Wabo

Richelle Gieskes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Richelle Gieskes
JUN 11
Overijssel Permanent HBO
11.07.2020 105580588
Solliciteren

Over de functie

Jij bent expert op het gebied van complexe juridische vraagstukken omtrent bestemmings- en omgevingsplannen. Jij weet deze als geen ander om te buigen naar passende oplossingen.


Voor een gemeente in Twente zijn wij op zoek naar een ervaren Jurist Wabo. Als Jurist Wabo ga je aan de slag met juridische adviezen bij onder andere bestemmings- en omgevingsplannen. Jij geeft juridisch advies richting relaties (gemeenten, projectontwikkelaars, bedrijven en particulieren). Uitgebreide kennis op het gebied van de Wabo is een vereiste. Als Jurist Wabo ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wijzigingen die de Omgevingswet met zich meebrengt.


In jouw functie krijg je te maken met verschillen in complexiteit van de opdrachten. Hierin zie jij dan ook een enorme uitdaging. Jij als Jurist Wabo kan als geen ander omgaan met het spanningsveld tussen individuele wensen van inwoners, ondernemers en het algemeen belang van de samenleving. In jouw rol als Jurist Wabo is de inzet van creativiteit het sleutelwoord, jij weet binnen de gemeentelijke kaders op vlotte wijze tot resultaten te komen.


Ben je enthousiast en herken jij jezelf in dit profiel? Ik kom graag met je in contact om jouw wensen, doelen en ambities in kaart te brengen. Tevens bespreek ik graag jouw mogelijkheden en een (vast-)dienstverband bij Maandag® met je!

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van bestuursrecht of omgevingsrecht.
  • Minimaal 3 jaar gemeentelijk werkervaring als juridisch adviseur.
  • Ruime kennis van de geldende wet- en regelgeving.


Jij bent zelfstandig, flexibel en tactisch sterk. Deze competenties zijn essentieel om complexe vraagstukken om te kunnen buigen naar passende oplossingen.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals binnen de publieke sector. Bij Maandag® werk je in een frisse en dynamische organisatie. Je werkt aan verschillende opdrachten bij diverse werkgevers, waardoor jij jouw horizon verbreedt. Daarnaast:

  • Kun jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling via onze eigen Academy;
  • Denken wij continu met je mee over carrièrekansen;
  • Kan jij rekenen op een groot netwerk binnen de regio;
  • Bieden wij jou persoonlijke begeleiding;
  • Worden reiskosten vergoedt op basis van €0,19 per kilometer;
  • Maak jij gebruik van een goed arbeidsvoorwaardenpakket, persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Richelle Gieskes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Richelle Gieskes