Jurist Ruimtelijke Ordening

Richelle Gieskes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Richelle Gieskes
MEI 22
Overijssel Permanent HBO
21.06.2020 103720320
Solliciteren

Over de functie

Jij bent met jouw kennis het aanspreekpunt voor complexe ruimtelijke vraagstukken. Jij kan als geen ander het proces juridisch soepel laten verlopen.

 

Ter uitbreiding van ons team ben ik op zoek naar een ervaren Jurist Ruimtelijke Ordening. Jij als Jurist Ruimtelijke Ordening bent een vraagbaak als het gaat over ruimtelijke vraagstukken van burgers en ondernemers. In jouw rol begeleid je het planproces vanaf het contact met de initiatiefnemer tot vaststelling in de raad. Daarnaast begeleid en stel je als Jurist Ruimtelijke Ordening bestemmingsplannen, wijzigingsplannen en ontheffingen op.

 

In de functie van Jurist Ruimtelijke Ordening ben jij verantwoordelijk voor verschillende juridische adviezen. Je beschikt over een enorme juridische kennis op het gebied van publiekrecht en bent expert binnen jouw vakgebied. Jij als Jurist Ruimtelijke Ordening bent op de hoogte van alle ontwikkelingen en weet als geen ander complexe juridische vraagstukken binnen Ruimtelijke Ordening op te lossen en om te zetten naar een juridisch verantwoord proces. Jouw kennis en kunde inzetten voor een goede inrichting in onze leefomgeving?

 

Ben je enthousiast en herken jij jezelf in dit profiel? Ik kom graag met je in contact om jouw wensen, doelen en ambities in kaart te brengen. Tevens bespreek ik graag jouw persoonlijke mogelijkheden en een (vast-)dienstverband bij Maandag® met je!

Functie eisen

  • Tenminste een afgeronde juridische HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Bestuursrecht;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soort gelijke functie binnen een gemeente;
  • 16 tot 36 uur inzetbaar.

 

Daarnaast kun jij goed omgaan met harde deadlines en onverwachte wendingen. Je bent creatief en weet hierdoor een passende oplossing te vinden in de meest ingewikkelde situaties. 

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals binnen de publieke sector. Bij Maandag® werk je in een frisse en dynamische organisatie. Je werkt aan verschillende opdrachten bij diverse werkgevers, waardoor jij jouw horizon verbreedt. Daarnaast:

  • Kun jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling via onze eigen Academy;
  • Denken wij continu met je mee over carrièrekansen;
  • Kan jij rekenen op een groot netwerk binnen de regio;
  • Bieden wij jou persoonlijke begeleiding;
  • Worden reiskosten vergoedt op basis van €0,19 per kilometer;
  • Maak jij gebruik van een goed arbeidsvoorwaardenpakket, persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Richelle Gieskes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Richelle Gieskes