Jurist Omgevingsrecht

Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen
APR 29
Noord-Brabant Permanent HBO
29.05.2020 100214721
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een juridische kracht op het gebied van Omgevingsrecht en wil jij jouw kwaliteiten inzetten voor een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de Jurist Omgevingsrecht die wij zoeken! Voor verschillende opdrachtgevers in West-Brabant zijn wij op zoek naar een Jurist Omgevingsrecht. Jij gaat juridische adviesrapporten procedureel begeleiden en toetsen, daarbij zie jij een uitdaging in bestemmings- en omgevingsplannen.


Verder ga jij je in de functie als Jurist Omgevingsrecht bezighouden met:

  • De behandeling van zaken op het gebied van Omgevingsrecht, Openbare orde en Veiligheid
  • De vertegenwoordiging van de opdrachtgever in bestuursrechtelijke procedures
  • Het schrijven van bezwaarbeslissingen
  • De kwaliteit van besluitvorming vergroten door op te treden als gesprekspartner voor het bestuur

Functie eisen

Als Jurist Omgevingsrecht beschik jij over:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding
  • Kennis en werkervaring van en met het omgevingsrecht
  • Relevante werkervaring binnen (lokale) overheid
  • Gevoel voor bestuurlijke- en politieke verhoudingen


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de CAO CAR UWO, een reisvergoeding op basis van €0,19 per kilometer en uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen, een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Hiernaast zijn er ook mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op de Maandag® Academy. Daarnaast maak je deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen en om jouw netwerk te vergroten.Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. De professionals van Maandag® zijn ambitieus, hebben kennis van zaken en hebben passie voor hun werk. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Dan bieden wij jou volop mogelijkheden om te doen waar jij goed in bent. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan kom ik graag met jou in contact!

 

T: 06-30468282

E: anne.geenen@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen