Jurist Milieu

Lisan Schiettekatte
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisan Schiettekatte
MEI 04
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
03.06.2020 100545145
Solliciteren

Over de functie

Voor diverse opdrachtgevers in Zeeland is Maandag® Middelburg op zoek naar een jurist milieu. Wil jij jouw kennis op het gebied van milieu inzetten om een gemeente te ondersteunen?


Als jurist milieu ben je bekend met de Wet Milieubeheer en is ook het activiteitenbesluit jou niet vreemd. Daarnaast volg je de juridische ontwikkelingen op het gebied van milieu en omgevingsrecht.


Jouw werkzaamheden bestaan (onder andere) uit het toetsen van voornemens lasten onder dwangsom, het opstellen van lasten onder dwangsom en invorderingsbeschikken. Je adviseert als jurist milieu aan toezichthouders, vergunningverleners en bij vergunningenprocedures. Daarnaast beslis je op verzoeken om handhaving.


PROJECTINFORMATIE: Startdatum in overleg | Minimaal drie maanden | Minimaal 24 uur

Functie eisen

Afgeronde juridische opleiding op (minimaal) HBO niveau

Aantoonbare kennis omtrent de Milieuwetgeving


Over het bedrijf

Wij bij Maandag® bieden jou het volgende:

  • de mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen door middel van het aanbieden van uitdagende opdrachten. We maken jouw wensen hierin bespreekbaar en gaan samen op zoek naar de meest passende opdrachten.
  • Voor de opdracht bieden wij jou een marktconform salaris volgens de Gemeente CAO. Je wordt hierin ingeschaald op basis van de functie opdracht, jouw opleiding en werkervaring.
  • Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort hierin tot de mogelijkheden,
  • Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruime mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen via onze Maandag® Academy.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lisan Schiettekatte
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisan Schiettekatte