Jurist Handhaving

Nathalie Smit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Smit
MEI 01
Drenthe Permanent HBO
31.05.2020 100279937
Solliciteren

Over de functie

Als Jurist Handhaving zet jij jouw kennis en ervaring in om oplossingen binnen het juridisch kader te zoeken voor complexe handhavingsdossiers. Daarnaast vertegenwoordig je de gemeente in bezwaar en beroep.


Ben jij op korte termijn beschikbaar en wil jij voor 24-36 uur

per week aan de slag bij onze opdrachtgever? Voor een langdurig project bij een dynamische gemeente in Noord-Nederland zijn wij op zoek naar een ervaren Jurist Handhaving.


Jij bent een Jurist Handhaving die zelfstandig complexe

handhavingsdossiers behandelt en bent het aanspreekpunt voor collega inspecteurs. Jij adviseert daarnaast de portefeuillehouder en het college. Ook kan het zijn dat je adviseert bij de totstandkoming van het beleid op het gebied van de WABO, Awb, APV en bijzondere wetten.


Als Jurist Handhaving bij Maandag® ben je communicatief sterk en

beschik je over een goed gevoel voor politiek en bestuurlijke

verhoudingen.  

Functie eisen

·        Je hebt een juridische HBO- of WO- opleiding afgerond.

·        Je hebt minimaal 2 jaar ervaring binnen een gemeente, waarbij je handhavingsvraagstukken in de fysieke leefomgeving behandelde.

·        Je hebt goede kennis van de WABO, de Awb, APV en bijzondere wetten.


Ben jij de Jurist Handhaving die ik zoek? Of wil je meer informatie over deze vacature? Ik hoor graag van je! Ik ben te bereiken via 06-83015030.

Over het bedrijf

Maandag® is de expert in het publieke domein en detacheert professionals met kennis van zaken. Naast uitdagende projecten bij één of meerdere opdrachtgevers in de regio, bieden wij bieden jou een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt je ontwikkelen door trainingen te volgen aan de Maandag® Academy of je netwerk uitbreiden tijdens evenementen van Club Maandag®. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nathalie Smit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Smit