Jurist Handhaving / Handhavingsjurist

Nina Arends
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Arends
JUN 15
Gelderland Permanent HBO
15.07.2020 100545764
Solliciteren

Over de functie

Handhavingszaken zijn vaak complex, je schakelt met verschillende partijen en hebt veel inhoudelijke vakkennis nodig. Jij deinst daar niet voor terug en stelt je graag dienstbaar op richting de publieke zaak.


Als Jurist Handhaving heb je vanuit je studie kennis van het Bestuursrecht. Je werkt voor een gemeente, provincie of omgevingsdienst. Om de functie van Jurist Handhaving goed uit te voeren heb je enerzijds sterke communicatieve vaardigheden nodig. Je gaat immers in gesprek met bewoners en hebt een adviserende rol naar collega’s en je opdrachtgever. Anderzijds vraagt de functie ook veel inhoudelijk vakkennis van het bestuursrecht met de bijbehorende onderdelen.


Als Jurist Handhaving:

  • Beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden;
  • Heb je politiek en bestuurlijk inlevingsvermogen;
  • Speel je als vraagbaak ad-hoc in op de verschillende vragen;
  • Handel je bezwaar- en beroepsprocedures af;
  • Heb je voldoende vakinhoudelijke kennis inclusief kennis van alle bijbehorende procedures.


Om de functie van Jurist Handhaving goed uit te voeren wordt van een handhavingsjurist ook gevraagd een signalerende en initiërende rol te vervullen. Je signaleert nieuwe ontwikkelingen en bent op basis van die nieuwe ontwikkelingen een sparringpartner voor je collega’s en het management.

Is bovenstaande herkenbaar voor jou en ben je enthousiast? Lees dan snel verder of jij een match bent en wat je van Maandag kan verwachten.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO of WO opleiding in een relevante richting;
  • Minimaal 2 jaar ervaring als Handhavingsjurist;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen een gemeente of provincie.

Over het bedrijf

Vanuit Maandag® hebben wij een groot netwerk aan o.a. gemeenten, provincies en waterschappen van wie wij regelmatig uitdagende opdrachten krijgen. De focus en uitdaging in deze opdrachten verschillen vaak en samen gaan we kijken welke projecten interessant voor je zijn. Dit kan bijvoorbeeld een kleinere gemeente zijn met een brede rol of een grotere gemeente waar juist meer stedelijk gebied is.


Je krijgt een marktconform salaris en wij vergoeden €0,19 per kilometer. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een vast dienstverband bestaat tot een van de mogelijkheden. Kan jij niet wachten om te beginnen bij Maandag? Reageer dan snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nina Arends
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Arends