Jurist Handhaving (24-36 uur)

Richelle Gieskes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Richelle Gieskes
MEI 12
Overijssel Permanent HBO
11.06.2020 102928470
Solliciteren

Over de functie

Als Jurist Handhaving ben jij binnen de gemeente het eerste aanspreekpunt op het gebied van handhaving. Je ondersteunt bij juridische vraagstukken op het gebied van toezicht en handhaving op o.a. de APV, Wabo, Drank- en Horecawetten en het omgevingsrecht. Jij als jurist stelt handhavingsbesluiten op, voert gesprekken met interne en externe partijen en belanghebbenden en stemt af met de afdeling vergunningverlening.


In de functie van Jurist Handhaving werk je nauw samen met toezichthouders en vergunningsverleners. Tevens werk je samen met de verschillende afdelingen binnen de gemeente en zijn jullie samen dan ook verantwoordelijk voor het handhavingstraject. Als Jurist Handhaving waarborg je de handhaafbaarheid van het beleid, los je complexe vraagstukken op en weet je zo nodig verschillende overtredingen te voorkomen.


Ben je enthousiast en herken jij jezelf in dit profiel? Ik kom graag met je in contact om jouw wensen, doelen en ambities in kaart te brengen. Tevens bespreek ik graag jouw persoonlijke mogelijkheden en een (vast-)dienstverband bij Maandag® met je!

Functie eisen

 • Afgeronde Juridische en/of Beleidsmatige opleiding op HBO of WO niveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen een gemeente in soortgelijke functie;
 • Kennis van Handhaving en Bestuursrecht;
 • Je bent 16 - 36 uur beschikbaar;
 • Ook voor ZZP’ers bieden wij mogelijkheden.


Als Jurist Handhaving ben je niet alleen communicatief vaardig, maar sta je ook nog eens sterk in je schoenen. Jij laat je niet snel van je stuk brengen. Gezien jij adviezen op verschillende niveaus zal uitbrengen, zijn deze eigenschappen in de rol noodzakelijk.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals binnen de publieke sector. Bij Maandag® werk je in een frisse en dynamische organisatie. Je werkt aan verschillende opdrachten bij diverse werkgevers, waardoor jij jouw horizon verbreedt. Daarnaast:

 • Kun jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling via onze eigen Academy;
 • Denken wij continu met je mee over carrièrekansen;
 • Kan jij rekenen op een groot netwerk binnen de regio;
 • Bieden wij jou persoonlijke begeleiding;
 • Worden reiskosten vergoedt op basis van €0,19 per kilometer;
 • Maak jij gebruik van een goed arbeidsvoorwaardenpakket, persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Richelle Gieskes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Richelle Gieskes