Jurist Gebiedsontwikkeling

Richelle Gieskes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Richelle Gieskes
JUN 12
Overijssel Permanent HBO
12.07.2020 105627132
Solliciteren

Over de functie

Jij kan als geen ander wijzigingen en belangen in kaart brengen en daarover helder, oplossingsgericht en pro actief adviseren.


Als Jurist Gebiedsontwikkeling houd jij je bezig met juridische advisering richting projecten met betrekking tot gebiedsontwikkeling en inbreidingslocaties. Jij als Jurist Gebiedsontwikkeling voert gesprekken en onderhandeld met initiatienemers. Daarnaast stel je intentie- en anterieure overeenkomsten op, verzorg jij de correspondentie en doe je voorstellen richting B&W. In jouw rol als Jurist Gebiedsontwikkeling pas jij grondexploitatie toe en adviseer jij bij de beslechting van geschillen.


Jij als Jurist Gebiedsontwikkeling hebt een ruime ervaring opgedaan binnen dit vakgebied op dit functieniveau en geschetste takenpakket voor gemeentelijke en particuliere gebiedsontwikkelingen binnen een overheidsinstantie. Tot slot ben jij een uitstekend adviseur en kun jij zowel als tactisch en strategisch sparringpartner dienen voor deze opdrachtgever.


Ben je enthousiast en herken jij jezelf in dit profiel? Ik kom graag met je in contact om jouw wensen, doelen en ambities in kaart te brengen. Tevens bespreek ik graag jouw persoonlijke mogelijkheden en een (vast-)dienstverband bij Maandag® met je!

Functie eisen

  • Afgeronde juridische opleiding op HBO/WO niveau;
  • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
  • Ook voor ZZP’ers bieden wij mogelijkheden.


Jij bent als Jurist Gebiedsontwikkeling onmiddellijk zelfstandig inzetbaar. Tevens heb jij affiniteit met de klant/initiatiefnemer en kun jij goed onderhandelen. Je kan goed samenwerken in teamverband en beschikt over een hands-on mentaliteit. 

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals binnen de publieke sector. Bij Maandag® werk je in een frisse en dynamische organisatie. Je werkt aan verschillende opdrachten bij diverse werkgevers, waardoor jij jouw horizon verbreedt. Daarnaast:

  • Kun jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling via onze eigen Academy;
  • Denken wij continu met je mee over carrièrekansen;
  • Kan jij rekenen op een groot netwerk binnen de regio;
  • Bieden wij jou persoonlijke begeleiding;
  • Worden reiskosten vergoedt op basis van €0,19 per kilometer;
  • Maak jij gebruik van een goed arbeidsvoorwaardenpakket, persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Richelle Gieskes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Richelle Gieskes