Jurist bezwaar en beroep

Richelle Gieskes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Richelle Gieskes
JUN 28
Overijssel Permanent HBO
28.07.2020 107044806
Solliciteren

Over de functie

Jij haalt energie uit complexe juridische vraagstukken en draait je hand niet om voor het behandelen van bezwaar en (hoger) beroepsprocedures. 


Voor een gemeente in Twente ben ik op zoek naar een ervaren Jurist bezwaar en beroep. Jij als Jurist bezwaar en beroep gaat aan de slag met bezwaar en beroepszaken die bij deze gemeente binnen komen. In jouw rol beoordeel jij het bezwaar of het (hoger) beroepschrift, jij kan als geen ander een inschatting maken van de juiste afhandeling. 


Jij als Jurist bezwaar en beroep behandelt bezwaarschriften van binnenkomst tot en met de beslissing op het bezwaarschrift. Jij hebt als jurist ook oog voor de achterliggende vraag en weet daardoor met passende oplossingen te komen. Daarnaast vertegenwoordig je de gemeente in bestuursrechtelijke beroepszaken. Tevens treed jij als Jurist bezwaar en beroep op als secretaris van de Commissie Bezwaarschriften. Je hebt een signalerende rol en adviseert je collega’s van andere afdelingen. Tot slot zie jij de voorliggende vraag als een gezamenlijke vraag en weet bij het zoeken naar een passende oplossing jouw weg te vinden binnen de verschillende afdelingen in de organisatie.


Ben je enthousiast en herken jij jezelf in dit profiel? Ik kom graag met je in contact om jouw wensen, doelen en ambities in kaart te brengen. Tevens bespreek ik graag jouw persoonlijke mogelijkheden en een (vast-)dienstverband bij Maandag® met je!

Functie eisen

  • Afgeronde juridische HBO opleiding;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen een gemeente als Jurist bezwaar en beroep;
  • Je bent 16 tot 36 uur beschikbaar.


Jij zoekt waar mogelijk ruimte in wet- en regelgeving, hierdoor weet jij als Jurist bezwaar en beroep risico’s juist in te schatten en een goed advies uit te brengen. Daarnaast denk jij in oplossingen, ben je stressbestendig en communicatief sterk.

Over het bedrijf

Bij Maandag® werk je in een frisse en dynamische organisatie. Je werkt aan verschillende opdrachten bij diverse werkgevers, waardoor jij jouw horizon verbreedt. Daarnaast:

  • Kun jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling via onze eigen Academy;
  • Denken wij continu met je mee over carrièrekansen;
  • Kan jij rekenen op een groot netwerk binnen de regio;
  • Bieden wij jou persoonlijke begeleiding;
  • Worden reiskosten vergoedt op basis van €0,19 per kilometer;
  • Maak jij gebruik van een goed arbeidsvoorwaardenpakket, persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Richelle Gieskes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Richelle Gieskes