Jurist Bestemmingsplannen

Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker
APR 29
Noord-Brabant Permanent HBO
29.05.2020 101800254
Solliciteren

Over de functie

Als bestemmingsplanjurist ben je een belangrijke schakel tussen beleid en praktijk! De opdracht is voor de afdeling Ruimtelijke Ordening van de sector Ruimtelijke Expertise, maar je werkt zoveel mogelijk tussen de beleidsspecialisten en de vergunningverleners van de afdeling Vergunningen. Jouw belangrijkste opdrachtgever is de programmamanager Ruimtelijke Ontwikkeling van de sector Programma- & Gebiedsmanagement.


De jurist bestemmingsplannen maakt en toetst bestemmingsplannen, brengt deze in procedure, vaststelling tot en met beroep bij de Raad van State. Het gaat om actualisatieplannen en ontwikkel bestemmingsplannen voor projecten.


Het accent van je werkzaamheden ligt op het opstellen en procedureel begeleiden van bestemmingsplannen, omgevingsplannen en uitgebreide procedures voor omgevingsvergunningen. Ook het voorbereiden en coördineren van ruimtelijke initiatieven en juridische advisering over ruimtelijke vraagstukken behoort tot jouw takenpakket. Je brengt je collega’s op de hoogte van je bevindingen in zorgvuldige bewoording en heldere taal, zodat de initiatiefnemer begrijpt wat de gemeente bedoelt.

Functie eisen

  • Je bent een specialist ruimtelijke ordening (Wabo, Wro) met een brede en generieke kennis op het gebied van bestuursrecht
  • WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het opstellen van bestemmingsplannen
  • Je bent initiatiefrijk en toont eigenaarschap voor de vragen en werkzaamheden die aan jou zijn toevertrouwd
  • Vanzelfsprekend heb je gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en communiceer je vlot en overtuigend!


Regio Eindhoven | 32 uur | Per 1 juni |

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker