Jurist Algemeen Bestuursrecht

Lisan Schiettekatte
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisan Schiettekatte
JUN 04
Zeeland Tijdelijk WO
04.07.2020 100151785
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgevers in Zeeland en West-Brabant is Maandag® Middelburg doorlopend op zoek naar een Jurist Algemeen Bestuursrecht.


Als Jurist Algemeen Bestuursrecht ben je verantwoordelijk voor het in behandeling nemen van bestuursrechtelijke procedures, waaronder het opstellen en afhandelen van primaire beschikkingen. Je neemt bezwaarschriften in behandeling en bereid beroepsprocedures bij de bestuursrechtelijke instanties. Je voert zelfstandig de regie over de meer complexe dossiers. Je voert voorbesprekingen met opdrachtgevers over vraagstukken op het gevraagde gebied en geeft hierover advies. Uiteraard heb je goede mondelingen communicatievaardigheden.


PROJECTINFORMATIE: startdatum in overleg | uren in overleg | minimaal voor 3 maanden


Spreekt bovenstaande jou aan? Solliciteer dan op deze functie!

Functie eisen

  • Opleiding WO Rechten afgerond
  • Beschikbaar voor minimaal 16 uur

Over het bedrijf

Wij bij Maandag® bieden jou het volgende:

  • de mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen door middel van het aanbieden van uitdagende opdrachten. We maken jouw wensen hierin bespreekbaar en gaan samen op zoek naar de meest passende opdrachten.
  • Voor de opdracht bieden wij jou een marktconform salaris volgens de cao CAR-UWO. Je wordt hierin ingeschaald op basis van de functie opdracht, jouw opleiding en werkervaring.
  • Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort hierin tot de mogelijkheden.
  • Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruime mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen via onze Maandag® Academy.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lisan Schiettekatte
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisan Schiettekatte