Juridisch Planoloog

Over de functie

Jij bent een planoloog met affiniteit voor juridische vraagstukken of een jurist met affiniteit en kennis van planologie.

In de rol van Juridisch Planoloog ben jij verantwoordelijk voor het invullen van onze leefruimte, rekening houdend met de bijbehorende spelregels en de belangen van anderen, dat is Ruimtelijke Ordening. Als er ergens veel gebeurt op dit moment dan is het wel binnen de Ruimtelijke Ordening. Een uitdagend en mooi vakgebied in om te werken. Jij als Juridisch Planoloog bent onderdeel van het team Ruimtelijke Ordening. Jouw kerntaak bestaat uit het opstellen en in procedure brengen van bestemmingsplannen. Deze bestemmingsplannen worden opgesteld voor stedelijke ontwikkelingsprojecten, maatschappelijke projecten en particuliere initiatieven. In de functie van Juridisch Planoloog is kennis van planologie essentieel voor deze functie.

Bij de organisatie liggen op het gebied van ontwikkelingsprojecten uitdagende juridische vraagstukken wat resulteert in interessante bestemmingsplanprocedures. Daarom is het belangrijk dat je als Juridisch Planoloog analytisch bent en beschikt over een sterk oplossend vermogen. Je werkt samen met verschillende disciplines hierdoor zijn goede communicatieve vaardigheden essentieel. Door deze samenwerking is het ook belangrijk dat je adviserende en coördinerende vaardigheden aanwezig zijn.

Binnen Maandag® voer jij je werkzaamheden uit op projectbasis. Geen dag zal hetzelfde zijn. Wij beschikken over een enorm netwerk binnen onze regio’s. Ik kom graag met je in contact om jouw wensen, doelen en ambities in kaart te brengen. Ben je enthousiast en herken jij jezelf in dit profiel? Dan bespreek ik graag een (vast-)dienstverband bij Maandag® met jou!

Functie eisen

 • Afgeronde juridische HBO of WO opleiding;
 • Kennis van en ervaring met omgevingsrecht;
 • Kennis van Planologie/Ruimtelijke Ordening;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring/stage-ervaring in een soort gelijke functie.

Daarnaast is het belangrijk dat jij als Juridisch Planoloog communicatief zeer vaardig bent. Dit gezien je veel schakelt met verschillende disciplines. Jij weet hierin jouw standpunten goed onderbouwd te communiceren en draagvlak te creëren.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals binnen de publieke sector. Bij Maandag® werk je in een frisse en dynamische organisatie. Je werkt aan verschillende opdrachten bij diverse werkgevers, waardoor jij jouw horizon verbreedt. Daarnaast:

 • Kun jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling via onze eigen Academy;
 • Denken wij continu met je mee over carrièrekansen;
 • Kan jij rekenen op een groot netwerk binnen de regio;
 • Bieden wij jou persoonlijke begeleiding;
 • Worden reiskosten vergoedt op basis van €0,19 per kilometer;
 • Maak jij gebruik van een goed arbeidsvoorwaardenpakket, persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Richelle Gieskes

Richelle Gieskes

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs