Juridisch medewerker (meerdere functies)

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
JUN 26
Gelderland Permanent HBO
26.07.2020 100254873
Solliciteren

Over de functie

Als juridisch medewerker Vergunningverlening & Handhaving waarborg je de juridische kwaliteit bij onze opdrachtgever. Je adviseert, communiceert en correspondeert over vergunningverlening en handhaving op het gebied van de bouwregelgeving, ruimtelijke ordening en de APV.


Verantwoordelijk ben je als juridisch medewerker voor de totale procesgang en kwaliteit van vergunningverlening en handhavingszaken. Je toetst besluiten op de taakvelden milieu, Wabo, APV en bijzondere wetten. Dit doe je zowel op het gebied van handhaving als op vergunningverlening. Je beoordeelt verzoeken om handhaving en stelt handhavingsbesluiten op. Verder lever je een bijdrage aan de uitwerking en uitvoering van het handhavingsbeleid. Je bent een vraagbaak voor collega’s. Je adviseert het college en het management en vertegenwoordigt de gemeente in bezwaar- en beroepsprocedures.


Als juridisch medewerker voer jij werkzaamheden op projectbasis uit bij gemeenten in de regio Overijssel, Gelderland en Flevoland. Het netwerk dat wij in deze regio hebben is groot en daarom stemmen wij de opdracht en de locatie graag samen met jou af.


Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast? Dan bespreek ik graag een (vast-)dienstverband bij Maandag® met jou!

Functie eisen

  • afgeronde WO-opleiding richting Rechten, of HBO met aantoonbare werkervaring;
  • werk- of stage-ervaring als juridisch medewerker bij een lokale overheid (gemeente/provincie).


Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!


Vragen of opmerkingen? Bel mij op 038 2100125!

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers