Juridisch Adviseur Vergunningverlening en Handhaving

Over de functie

Voor diverse opdrachtgevers in de regio’s Zeeland en West-Brabant is Maandag® Middelburg doorlopend op zoek naar Juridisch adviseur vergunningverlening en handhaving.


Als juridisch adviseur (vergunningverlening en handhaving) ben je een belangrijke schakel in het totale handhavingstraject. Zo denk je bijvoorbeeld mee over de optimalisering van het handhavingsinstrumentarium en sta je garant voor juridische kwaliteit. Het adviseren van het college van B&W over de toepassing van handhavingsmiddelen in concrete situaties behoort ook tot jouw takenpakket als juridisch adviseur (vergunningverlening en handhaving). Daarnaast vind je het uitdagend om de vertaling te maken van nieuwe wettelijke voorschriften naar de praktijk.


Het is als juridisch adviseur (vergunningverlening en handhaving) ook jouw taak om juridische vervolgacties voor te bereiden. Dit kan bestuursrechtelijke sancties, inning of kostenverhaal zijn. Naast het voorbereiden, zul je ook dit proces begeleiden. Daarnaast vertegenwoordig je als juridisch adviseur (vergunningverlening en handhaving) het college van B&W bij de afhandeling van bezwaar, voorlopige voorziening en (hoger) beroep.


Als juridisch adviseur (vergunningverlening en handhaving) ben jij een juridisch klankbord voor de collega’s die werkzaam zijn op het terrein van handhaving en waar nodig ook voor vergunningverlening. Uiteraard verricht je ook overige voorkomende werkzaamheden passend binnen de doelstelling van de afdeling. 


Wil jij jouw kennis en ervaring op het gebied van vergunningverlening en/of handhaving inzetten om een juridische afdeling uit de brand te helpen? Dan is dit dé vacature voor jou.


PROJECTINFORMATIE: startdatum in overleg | uren in overleg | duur is minimaal drie maanden

Functie eisen

Je hebt een relevante afgeronde HBO of WO opleiding;

Je hebt kennis van de Algemene wet bestuursrecht (Awb);

Relevante werkervaring als juridisch adviseur binnen een gemeente is een pré. 

Over het bedrijf

Maandag® is de expert in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen dit domein staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Sjors Riddersma

Sjors Riddersma

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs