Juridisch adviseur (32 uur p/w)

Richelle Gieskes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Richelle Gieskes
MEI 01
Overijssel Permanent HBO
31.05.2020 101977048
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een ervaren jurist en ligt voor jou de uitdaging binnen Handhaving en Vergunningverlening?


Voor de afdeling Juridische Zaken ben ik op zoek naar een Juridisch adviseur. Jij bent als Juridisch adviseur onderdeel van het team ontwikkeling binnen het domein Ruimte. In jouw rol voer je juridische zaken en andere taken uit op het gebied van handhaving en vergunningverlening. Ook geef je adviezen aan collega’s binnen de domeinen Ruimte en Dienstverlening.


Als Juridisch adviseur vertegenwoordig jij de bestuursorganen van de gemeente in bezwaar- en beroepszaken. Je brengt adviezen uit richting het bestuur, directie, management en medewerkers over alle relevante juridische aspecten die zich aandienen binnen de domeinen Ruimte en Dienstverlening (met name aan Wabo, APV/Bijzondere wetten, Wro en ondermijning). Tevens vertaal en faciliteer jij als Juridisch adviseur ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Daarnaast behoort het adviseren, toetsen, ontwerpen en het opstellen van procedures, beschikkingen en/of vorderingen tot jouw taken pakket.


Ben je enthousiast en herken jij jezelf in dit profiel? Ik kom graag met je in contact om jouw wensen, doelen en ambities in kaart te brengen. Tevens bespreek ik graag jouw persoonlijke mogelijkheden en een (vast-)dienstverband bij Maandag® met jou!

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde juridische HBO opleiding;
  • Ruim 2 jaar werkervaring binnen een overheidsinstantie als Juridisch Adviseur op het gebied van Handhaving en Vergunningverlening;
  • Inzetbaar voor 32 uur per week;
  • Zelfstandig kunnen behandelen van bezwaar en beroepszaken;
  • Ook voor ZZP’ers bieden wij mogelijkheden.


Daarnaast is het belangrijk dat je als Juridisch adviseur beschikt over overtuigingskracht, dit om andere partijen te kunnen overtuigen en het juist kunnen overbrengen van je standpunt die staat voor je zaak. Tevens denk jij in mogelijkheden en neemt initiatieven tot verbetering. Analytisch en proactief werken zit in je genen.

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou het volgende;

  • Je kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling via onze eigen Academy;
  • We denken continu met je mee over carrièrekansen;
  • Je kan rekenen op een groot netwerk binnen de regio;
  • Wij bieden persoonlijke begeleiding;
  • Je maakt gebruik van een goed arbeidsvoorwaardenpakket, persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Richelle Gieskes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Richelle Gieskes