Handhavingsjurist noodverordening Corona

Mark Gerritse
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mark Gerritse
JUN 30
Utrecht Tijdelijk HBO
30.07.2020 100544644
Solliciteren

Over de functie

Er is getekend voor de noodverordening Corona. Met deze verordening wordt uitvoering gegeven aan de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus die afgelopen dagen door het kabinet zijn afgekondigd.

Met deze noodverordening zijn de maatregelen formeel in werking getreden. Dankzij de verordening kunnen politie en gemeentelijke handhavers op dezelfde wijze hun werk doen.

Als Handhavingsjurist ben je verantwoordelijk voor het opstellen van juridische adviezen met betrekking tot handhaving en het voeren van handhavingsprocedures. Je fungeert als interne en externe vraagbaak met betrekking tot alle aspecten van handhaving en vertegenwoordigt de gemeente bij de behandeling van bezwaar- en (hoger) beroepschriften. Je voert verschillende bestuursrechtelijke handhavingsprocedures uit en je verzorgt de vakinhoudelijke vertegenwoordiging van de eenheid handhaving bij de bezwarencommissie en bij de rechtbank inzake handhavingsprocedures. Daarnaast adviseer je het bestuur en management op het gebied van handhaving. 

Functie eisen

  • Je bent een enthousiaste medewerker die zelfstandig kan werken;
  • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, heb je overtuigingskracht en gaat plannen en organiseren je makkelijk af;
  • Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau (b.v. HBO rechten richting Staats-en Bestuursrecht) en relevante werkervaring op het vakgebied;
  • Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor maatschappelijke, bestuurlijke en politieke ontwikkelingen en verhoudingen.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag via Maandag®! Wij staan voor werkplezier op nummer 1. Daarbij staat binnen Maandag® ontwikkeling hoog in het vaandel. Ik vertel je graag meer over onze organisatie, onze kernwaarden en onze voorwaarden. Tot Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mark Gerritse
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mark Gerritse