Adviseur / Beleidsmedewerker Overheid

Mark Gerritse
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mark Gerritse
MEI 12
Utrecht Permanent HBO
11.06.2020 100284834
Solliciteren

Over de functie

De arbeidsmarkt, professionals en overheden veranderen. Het nieuwe werken is populair, professionals zijn steeds meer op zoek naar uitdagende projecten en werkplekken en met de ingang van de Omgevingswet schreeuwt de overheid om de ‘Ambtenaar 3.0’. 

Maandag® is de beste werkgever van 2020. Dit betekend dat we enerzijds goed werkgeverschap bieden in de vorm van zowel primaire als secundaire voorwaarden en anderzijds de manier van werk bieden waar jij naar op zoek bent: meerdere projecten en opdrachtgevers binnen de publieke sector.

Met het grootst denkbare netwerk van Nederland binnen het Ruimtelijk en Bestuurlijk Domein voorzien wij Adviseurs en Beleidsmedewerkers van opdrachten bij onze opdrachtgevers (gemeenten, provincies, omgevingsdiensten, waterschappen, veiligheidsregio’s en semioverheden). Dit doen wij op het gebied van Ruimte, Verkeer/Mobiliteit, Stedenbouw, Duurzaamheid, Milieu, Bodem en Water. Daarnaast voorzien wij Juristen van uitdagende juridische opdrachten op het gebied van Staats-en Bestuursrecht.

Wij ontzorgen jou met onze kennis en kunde binnen de arbeidsmarkt en opleidingen om jouw carrière te boosten, zodat jij zorgeloos kan floreren binnen de publieke sector. Zowel junior, medior als senior Adviseurs / Beleidsmedewerkers zijn welkom bij Maandag®. Alles valt of staat met jouw ambitie en frisse kijk op jouw carrière. 

Functie eisen

·        Minimaal 1 jaar ervaring als Adviseur of Beleidsmedewerker binnen de publieke sector;

·        Je werkt resultaatgericht samen en bent je bewust van je eigen verantwoordelijkheid;

·        Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. 

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag via Maandag®! Wij staan voor werkplezier op nummer 1. Daarbij staat binnen Maandag® ontwikkeling hoog in het vaandel. Ik vertel je graag meer over onze organisatie, kernwaarden en voorwaarden. Tot Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mark Gerritse
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mark Gerritse